Cevapsız Arama 2

Cevapsız Arama 2

Japon yönetmen Takeshi Miike'nin Yasushi Akimoto'nun romanından uyarladığı Cevapsız Arama (Chakuskin Ari) geçen sezonun en çok ilgi gören gerilim filmlerinden biriydi. Şimdi de sırada filmin devamı var. İyi bir gerilim filmi izlemek isteyenlere.

Cevapsız Arama 2
16px
24px
05.08.2005 12:08
ABONE OLgoogle

Cevapsız AramA 2'nin (Chakuskin Ari 2) yönetmen koltuğunda bu defa Rempei Tsukamoto oturuyor. İyi birg erilimf ilmi izlemek isteyenlere.

FİLMİN KONUSU

Şiddetli bir Temmuz yağmurundan kaçmaya çalışan Kyoko zar zor çalıştığı çocuk yuvasına sığınır. Tüm gününü alan işi ve geceleri devam ettiği çocuk terapisi dersleriyle Kyoko o kadar meşgûldür ki, işine düşkün bir fotoğrafçı olan erkek arkadaşı Naoto’yu görmeye bile vakti yoktur.

Bir gün Kyoko, Naoto'ya sürpriz yapmak için onun yarım gün çalıştığı Çin restoranına gider. Restorana girmesinin hemen ardından cep telefonunda ürkütücü bir melodi çalmaya başlar. İkisi de bu sesin önceki yıl 'ölüm uyarısı' yapan melodi olduğunu ve olayları anımsarlar. İçlerinden birinin dehşet içindeki çığlığının kaydı… ve kaçınılmaz olan son.

Gazeteci Takako, bir önceki yıl yaşanan lânet üzerine ve Mimiko Mizunuma’nın yaşadıklarıyla ilgili araştırmalar yapmaktadır. Takako tam olayları çözmek üzere olduğunu düşünürken Kyoko ve Naoto ile karşılaşır. Ve bu üçlü, Kyoko, Naoto, Takako, ölümcül gizemin sırrını çözebilmek için bir araya gelirler. Bu sırra ulaşabilmek için de korkunun derinliklerine inmeleri ve genç bir kızın kötü geçmişine doğru yol almaları gerekmektedir. 

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen:Rempei Tsukamoto 
Senaryo; Miwako Daira
Oyuncular: Mimula Yu Yoshizawa, Renji Ishibashi, Haruko Wanibuchi, Asaka Seto

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde