Cengiz İnşaat'tan 'Koruya villa yapacak' haberlerine açıklama

Cengiz İnşaat'tan 'Koruya villa yapacak' haberlerine açıklama

Mehmet Cengiz’e satılan ve geçtiğimiz yıl yanan Üsküdar’daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün çevresinde iş makinelerinin konuşlandırılmasına kurumdan açıklama geldi...

Cengiz İnşaat'tan 'Koruya villa yapacak' haberlerine açıklama
16px
24px
04.08.2015 15:46
ABONE OLgoogle
Cengiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz’e satılan ve geçtiğimiz yıl yanan Üsküdar’daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün çevresinde iş makinelerinin konuşlandırılması üzerine çevre sakinleri harekete geçmişti. İddiaya göre Mehmet Cengiz yanan köşkün yerine 10 tane villa yapacak. Çıkan haberlerle ilgili Cengiz İnşaat bir basın açıklaması yaptı.

"Sayın Basın Mensubu,

Hüseyin Avni Paşa Köşkü ilgili haberlerde yer alan maddi yanlış üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

İlgili haberlerin bir kısmı, bilinçli olarak kamuoyunu yanıltmaya yönelik olarak hazırlanmıştır. Haberlerde iş makinelerinin çalışmaya başladığı iddia edilerek, "Mehmet Cengiz bu koruya 10 villa yaptırmak istiyordu" denilmektedir.

Hüseyin Avni Paşa Korusu'nda yer alan Hüseyin Avni Paşa Köşkü daha önce de açıkladığımız gibi ilgili mevzuat kapsamında alınan izinlere uygun olarak aslına uygun restore edilecektir.  Bunun için yasal izinler tamamlanmış ve prosedürün sonuçlanması beklenmekte; İş makineleri ise bu nedenle koruda bekletilmektedir. İş makinelerinin çalışmaya başladığı ve ağaçların kesildiği iddiaları tamamıyla asılsız; gerçek dışıdır. Koruya 10 villa yapılacağı iddiaları ise sadece hayal ürünüdür.

Şahsınızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

CENGİZ İNŞAAT"
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde