Çenelerini kapattım

Çenelerini kapattım

Gökhan Gönül, attığı imzayla kafasının iyice rahatladığını belirtirken, takımdan ayrılacağını iddia edenlere en güzel cevabı verdiğini söyledi

Çenelerini kapattım
16px
24px
03.06.2012 15:22
ABONE OLgoogle

F.Bahçe ile sözleşmesini 2 yıl uzatan Gökhan Gönül, attığı imzayla kafasının iyice rahatladığını belirtirken, takımdan ayrılacağını iddia edenlere en güzel cevabı verdiğini söyledi. Milli futbolcu, FB TV'ye yaptığı açıklamada, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

'2014'te sona erecek olan sözleşmem 2016'ya kadar uzatıldı. Öncelikle çok mutluyum. Zor dönemlerden geçtik. O dönem beklememiz gerekiyordu ve şimdi zamanı geldi, imzayı attık. Kulüp ile aramda geçen konuşmaların resmiyete dökülmesi beni aslında son derece rahatlattı. Çünkü bazı insanların sorularına cevap veremiyordum.

ASLINDA ben bu imzayı şampiyon olduğumuzun son sezonun gecesinde atmıştım. Aradan bir sene geçti. Dediler ki; 'Gökhan sözleşmesini artırmak istiyor. F.Bahçe'ye rest çekti. Gökhan gitmek istiyor.' Böylece bu türden konuşanların çenelerini kapatmış olduk. Mutluyum. Zaten F.Bahçeliyim. Kulübümde kaldığım için çok mutluyum. İnşallah futbolu da F.Bahçe'de bırakırım.'

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde