Cemal Kaşıkçı cinayetinde kan donduran detay! Suudi katiller cinayeti böyle örtbas etmeye çalıştı...

Cemal Kaşıkçı cinayetinde kan donduran detay! Suudi katiller cinayeti böyle örtbas etmeye çalıştı...

Suudi Arabistan İstanbul Konsolosluğu'nda Suudi cinayet timi tarafından katledilen muhalif Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili kan donduran detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Cemal Kaşıkçı cinayetinde kan donduran detay! Suudi katiller cinayeti böyle örtbas etmeye çalıştı...
16px
24px
22.10.2018 12:23
ABONE OLgoogle

Suudi katillerin vahşi cinayeti işledikten sonra Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın giysilerini çıkardıkları ortaya çıktı. Çıkardıkları giysileri giyen Suudi cinayet timi katillerinden birinin merhum Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın giysilerini giyerek binadan çıktığı ve Cemal Kaşıkçı yaşıyor izlenimi vermeye çalıştığı ortaya çıktı.

Dünya televizyonlarının son dakika olarak yayınladıkları görüntülerde Suudi cinayet timinin bir üyesinin Cemal Kaşıkçı'nın kıyafetleri ile binadan çıkarak Cemal Kaşıkçı yaşıyor izlenimi oluşturmaya çalıştığı görülüyor.

Reuters'a konuşan Suudi yetkili "Heyette yer alan istihbarat görevlisi Mustafa Medeni, Kaşıkçı'nın kıyafetlerini gözlüğünü ve Apple Watch cihazını taktıktan sonra konsolosluğun arka kapısından Kaşıkçı’ymış gibi ayrıldı. Sultanahmet'e gitti ve bu eşyaları orada attı" demişti. 

O istihbaratçının görüntüleri ortaya çıktı. 

CNN International, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin nasıl gizlendiğini gösteren yeni bir görüntü yayınladı.

Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilişkisi olduğu düşünülen 15 kişilik Suudi ekipten olan bir kişinin, Cemal Kaşıkçı'nın kıyafetlerini giyerek İstanbul'da dolaştığı yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Cemal Kaşıçı'nın kıyafetlerini giyen kişinin, konsolosluğa 2 saat önce girdiği görülüyor. Arka kapıdan çıkmış ve üzerinde Kaşıkçı'nın kıyafetleri var.

Ayrıca takma bir sakal kullanıyor ve gözlükleri var. İsminin Mustafa el Medeni olduğu belirtiliyor. Suudi istihbaratının 15 kişilik ekibinden biri olduğu değerlendiriliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde