Cem Yılmaz’ı ODTÜ’de solladı

Cem Yılmaz’ı ODTÜ’de solladı

Medya, havacılık, turizm, savunma, hizmet, online alanlarında faaliyet gösteren Saran Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran, son dönemlerde üniversitelerde yaptığı konuşmalarla dikkat çekiyor.

Cem Yılmaz’ı ODTÜ’de solladı
16px
24px
13.10.2018 09:48
ABONE OLgoogle

En son ODTÜ’de yaptığı konuşmada Cem Yılmaz’dan daha fazla öğrenci topladığı iddiaları için “ODTÜ çok kalabalıktı. Merdivenlerde bile öğrenciler vardı. Ama bilemem, öyle söyleyenler oldu. Cem Yılmaz’ın konuşması da eminim çok ilgi görmüştür” dedi.

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, son dönemde üniversitelerde en çok konuşma yapan iş insanlarından. Hayat hikayesini gençlere örnek olmak için paylaşıyor. Hiçbir şeyi hazır bulmadığını, sporla değişen hayatını ve medya içeriği işini kimse ciddiye almazken ‘girişimci’ ruhuyla yaptıklarını bir bir paylaşıyor. 6 sektörde 31 şirketi çatısı altında toplayan Saran Holding, Afganistan’dan Şili’ye kadar farklı ülkelerde iş yapıyor.

Sadettin Saran özel yaşamıyla ilgili haberlerle gündeme gelmekten hiç hoşlanmadığını belli ediyor. Her ne kadar ekonomi sayfasına röportaj yapıyor olsak da özel hayatıyla ilgili merak edilenleri sordum. Bir iş dünyası röportajı olduğu için de yanıtları bende kaldı. Medya, havacılık, turizm, savunma, hizmet, online alanlarında faaliyet gösteren Saran Holding’in binasında Sadettin Saran’la sohbet ettik.

Sizin geçen yıl ODTÜ’deki konuşmanız çok ilgi görmüş. ODTÜ’de Cem Yılmaz’dan fazla öğrenci topladığınız söyleniyor. Doğru mu? 
ODTÜ çok kalabalıktı. Merdivenlerde bile öğrenciler vardı. Ama bilemem, öyle söyleyenler oldu. Cem Yılmaz’ın konuşması da eminim çok ilgi görmüştür. Uzun zamandır üniversitelere konuşma yapmaya gidiyorum. Geçenlerde Malatya’daydım, bu hafta Antep’e gideceğim. Gençler umutsuzluğa kapılmasınlar, çalışsınlar, sevdikleri işi seçsinler ve spor yapsınlar istiyorum. Kendi hikayemi de bu yüzden anlatıyorum. 

Elif Ergu/Hürriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde