Cem Yılmaz'dan gayrimenkule üç milyon dolarcık

Cem Yılmaz'dan gayrimenkule üç milyon dolarcık

Lüks otomobil tutkusuyla tanınan Cem Yılmaz, son yıllarda gayrimenkule yöneldi.

Cem Yılmaz'dan gayrimenkule üç milyon dolarcık
16px
24px
07.05.2015 10:51
ABONE OLgoogle
Otomobil koleksiyonuna servet harcayan Cem Yılmaz, lüks araçlardan zarar edince son yıllarda yatırımlarını gayrimenkulde değerlendirmeye başladı.

İstanbul’un pek çok bölgesinde villa ve evi bulunan Yılmaz’ın değerli bulup yatırımlarını yaptığı alan ise oturduğu Levent bölgesine yakın yerler. Levent’te birini ofis, diğeri oturduğu konutu olarak kullandığı iki villası bulunan usta komedyen geçtiğimiz günlerde yatırımlarına iki yılda yüzde 50 kazandıracağı söylenen Zincirlikuyu’daki bir projeden yaklaşık üç milyon dolarak rezidans dairesi satın alarak devam etti.

CEM’İN YENİ YATIRIMI

Yılmaz’ın projeden daire satın alarak, aralarında Derya Tuna, gibi pek çok ünlüye komşu olması bekleniyor. Etiler’in girişindeki Nispetiye Caddesi üzerinde yer alıp, akıllı bina sistemiyle yönetilen binadaki ultra lüks dairesine taşınmayı düşünmediği öğrenilen komedyen böylelikle yatırımlarına bir yenisini daha eklemiş oldu.
Tarkan Abdullahoğlu/Sözcü
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde