Cem Yılmaz'dan Vedat Aşçı'ya aidat isyanı

Cem Yılmaz'dan Vedat Aşçı'ya aidat isyanı

Bodrum Cennet Koyu'ndaki evinin aidatı Cem Yılmaz'ı isyan ettirdi

Cem Yılmaz'dan Vedat Aşçı'ya aidat isyanı
16px
24px
03.07.2014 14:03
ABONE OLgoogle
Cem Yılmaz’ın Bodrum’da şahane bir ev aldığını duymayan kalmadı. Hatta bu evin içini bir sanat galerisine dönüştürdüğü de dillerden düşmüyor. Son yıllarda hiçbir ünlünün evi bu kadar gündeme gelmemişti. Cem Yılmaz’ın ev hazırlıkları son aşamaya geldi.

Bodrum ahalisi, merakla şovmenin evine yerleşmesini ve sahillerde boy göstermesini bekliyor. Fakat duyduğuma göre Yılmaz, aidat için site yönetimine isyan etmiş.

İddialara göre; Yılmaz’ın ev aldığı sitenin aylık aidatları metrekare başına 7 Euro’ymuş. Kaba bir hesapla komedyen, bu ev için aylık 12 bin TL aidat ödüyormuş. Oyuncu, bu aidatı duyunca isyan etmiş. Vallahi böylesi bir aidatla dünyanın neresinde olursa olun, 10 numara 5 yıldız bir evde rahat rahat oturursunuz. Duyduklarım doğru ise, site yönetiminin yerinde olsam bu aidata hemen bir ayar çekerim. (Milliyet)

İNŞAAT SAHİBİ ASTAŞ HOLDİNG

Cem Yılmaz, Astaş Holding'in, dünyaca ünlü lüks konaklama markası Mandarin Oriental ile yapacağı Bodrum Göltürkbükü Cennet Koyu'ndaki otel, villa ve rezidans projesinden de 4 milyon Euro'ya villa almıştı. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde