Cem Yılmaz Roma'daki düğünü iptal etti

Cem Yılmaz Roma'daki düğünü iptal etti

Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu'nun Roma'daki düğünlerini neden iptal ettiği belli oldu. 60 davetlinin katılacağı düğünün masrafının 80 bin TL olduğunu hesaplayan komedyen, vazgeçti.

Cem Yılmaz Roma'daki düğünü iptal etti
16px
24px
16.02.2012 10:42
ABONE OLgoogle
Hamile nişanlısı Ahu Yağtu ile düğün hazırlığındaki Cem Yılmaz; İtalya'da yapmayı planladığı düğünü iptal etti. Komedyenin; 'tamamen duygusal' sebeplerden ötürü Roma'daki törenden vazgeçtiği ortaya çıktı. Düğüne; her iki tarafın ailelerinden 60 kişi katılacaktı.

1 KİŞİ; 570 EURO


Davetlileri İtalya'ya götürüp Roma'da konaklatmayı planlayan Cem Yılmaz, hesaba koyuldu. Her bir davetlinin kendisine 570 euro'ya mal olacağını öğrenen komedyen, toplam masrafın yaklaşık 35 bin euro yani 80 bin TL tutacağını fark edince Roma'daki düğünü iptal etti.

Çift, iptal edilen İtalya'daki düğünleri için geçtiğimiz haftalarda davetlilerden vize için evraklarını istedi. Ancak Cem Yılmaz, ani bir kararla düğün yerini İstanbul olarak belirledi

CiMRiLiĞi TUTTU!

Koleksiyonundaki arabaları için milyonlarca euro ödeyen Yılmaz, düğün için 80 bin TL'yi fazla buldu! Yılmaz'ın; çevresine "Düğün yapmak istemiyorum" dediği de öğrenildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde