Cem Uzan'ı kızdıran fotoğraf

Cem Uzan'ı kızdıran fotoğraf

Cem Uzan’ın boşanma davası açtığı eşi Alara Uzan (Koçibey) bir erkekle görüntülenince..

Cem Uzan'ı kızdıran fotoğraf
16px
24px
11.11.2010 06:52
ABONE OLgoogle

Alara Uzan’ın birlikte görüntülendiği erkeğin Kaan Sert değil, Mehmet Pisak olduğu ortaya çıktı. Pisak'ın bu fotoğraf yüzünden sıkıntılı günler geçirdiği konuşuluyor

Cem Uzan’ın boşanma davası açtığı eşi Alara Uzan’ın (Koçibey) birlikte görüntülendiği erkeğin aşk yaşadığı iddia edilen Kaan Sert değil, genç işadamı Mehmet Pisak olduğu ortaya çıktı...

İşadamı Cem Uzan’la sancılı bir boşanma dönemi yaşayan Alara Uzan (Koçibey) oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Geçen hafta Lucca Bar’da genç bir erkekle görüntülenen Koçibey’in yanındaki erkeğin işadamı Yurdal Sert’in yeğeni Kaan Sert olduğu iddia edilmişti. İkilinin uzun zamandır birlikte olduğu hatta Uzan’la evliliğinin de bu ilişki yüzünden sarsıldığı öne sürülmüştü. Bu iddiaların ardı arkası kesilmeyince Kaan Sert sessizliğini VATAN için bozdu ve “Akıl sağlığı yerinde biri olarak boşanma süreci yaşayan bir kadınla bırakın birlikte olmayı, görüşmem bile.

Alara’yla en son 1,5 yıl önce karşılaştık. O fotoğraftaki de ben değilim” dedi. Bu açıklamanın ardından ‘Koçibey’in yanındaki meçhul erkek kim?’ sorusu gündeme geldi. Bu sorunun cevabı da çok geçmeden ortaya çıktı. Koçibey’in yanındakinin Pak Holding’in ortaklarından İskender Pisak’ın oğlu Mehmet Pisak(28) olduğu öğrenildi. Uzun süredir sosyetenin tanınmış ismi Aslı Tümen ile birlikte olduğu bilinen Pisak’ın yayınlanan bu fotoğraf yüzünden sıkıntılı günler yaşadığı da konuşuluyor.

Geçen hafta Lucca’da Alara Koçibey’in yanında görüntülenen erkeğin Kaan Sert olmadığı ortaya çıktı.

Zehra Çengil/Vatan

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde