Cem Hakko'nun büyük aşkı bitti mi?

Cem Hakko'nun büyük aşkı bitti mi?

Sosyetenin ünlü çiftlerinden Cem Hakko ve hayat arkadaşı Ronit Gülcan’ın ayrıldığı iddiaları sosyetede kulaktan kulağa konuşuluyor.

Cem Hakko'nun büyük aşkı bitti mi?
16px
24px
03.09.2012 09:01
ABONE OLgoogle

Uzun süredir mutlu bir ilişki yaşayan ünlü çiftin ilk kez iki hafta gibi bir sürede aynı karede yer almamaları ve birlikte Boynerler'in düğününe katılmamaları dikkat çekti

Sosyetenin ünlü çiftlerinden Cem Hakko ve hayat arkadaşı Ronit Gülcan’ın ayrıldığı iddiaları sosyetede kulaktan kulağa konuşuluyor. Cem Hakko, çocuklarının annesi Betina Machler’den Ronit Gülcan için boşanmış ve yüklü bir tazminat ödemişti.

Ronit Gülcan-Cem Hakko çifti, geçtiğimiz hafta Bodrum dönüşü Atatürk Havaalanı’nda gazetecilerle tartışmış fotoğraflarının çekilmesine tepki göstermişti.

Oysa ünlü çift, yaz boyunca objektiflerle barışıktı. Öyle ki özel teknelerinde geçirdikleri tatil, romantik karelerle objektiflere yansımıştı. Ancak ikilinin tatilde tartıştıkları, aralarının açık olduğu bu yüzden de havaalanında gazetecilerle birlikte fotoğraf çekilmemesi konusunda tartıştıkları konuşuluyor.

Sosyetede konuşulanlara göre Ronit Gülcan ve Cem Hakko, tatil dönüşü bir araya hiç gelmediler. Araları açık olan sevgililer, geçtiğimiz hafta sonu Cunda Adası’nda düzenlenen Emine Boyner ile Ali Kürşat’ın düğün davetine de birlikte katılmadılar.

Düğün davetine katılan sosyetenin ünlü hanımları Hakko’nun yanında Gülcan’ı göremeyince ayrılık dedikoduları ayyuka çıktı. Mutluluklarıyla her zaman göz önünde olan ünlü çiftin ayrıldığı iddiaları umarız asılsızdır ve aşklarınI doluduzgin yaşamaya devam ederler. (Habertürk)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde