Cem Boyner damat gitti, kızını evlendirdi

Cem Boyner damat gitti, kızını evlendirdi

Hayatı dolu dolu yaşayan ve Ayvalık’ı mesken tutan işadamlarından biri de Cem Boyner.

Cem Boyner damat gitti, kızını evlendirdi
16px
24px
17.07.2013 11:32
ABONE OLgoogle

Hayatı dolu dolu yaşayan ve Ayvalık’ı mesken tutan işadamlarından biri de Cem Boyner. Lise yıllarından bu yana amatör olarak fotoğraf çekiyor. Diğer bir hobisi ise dalış sporları.

Eşi Ümit Boyner de su altı dünyasına meraklı. Şimdilerde çok yapamasalar da Kızıldeniz’de yaptıkları dalışlarda su altı dünyasından çok güzel kareler çektiler. Cem Boyner Fethiye, Bodrum, Datça, Filipinler’de çektiği fotoğrafları ‘Sualtı’ adlı sergisinde topladı.

25 metrede bir şair

 Cem Boyner hem çok iyi bir konuşmacıdır hem de kalemi kuvvetlidir. Yaptığı dalışlarla ilgili yazdığı notlar arasında yer alan Kızıldeniz’de yazdığı şu dizelere bakar mısınız: “Bu dik duvar bir renk cümbüşü; nefesimizi kesiyor. Ben, 25 metrede objektifimle mercanların renklerini yakalamaya çalışırken ölen güneş bana yardımcı oluyor. Ümit (Boyner), 15’inci metrede adeta bir resim sergisi gezer gibi. Mor, sarı, pembe, kırmızının tonlarını filme çekiyor.”

Palamuta çıkıyor

 Artık eskisi kadar dalmayan Cem Boyner daha çok insan fotoğrafları çekiyor.
 Cem Boyner’in son zamanlardaki en büyük hobisi ise balığa çıkmak. Palamut döneminin yaklaştığı 15 Ağustos sonrasında kendisini Boğaz’da, palamuta çıkmışken görmek mümkün. Deniz olan her yere oltayı atıyor. Balığa çıktığı zamanlarda kontağı tam anlamıyla kapatıyor, stresten arınıyor. Boyner, Alaçatı’da orkinos avına çıkmaktan büyük keyif alıyor. Alaçatı’da yapılan Uluslararası Açık Deniz Balıkçılık Turnuvası’nı son iki yıldır içinde Mustafa Taviloğlu’nun da olduğu ekibi kazanıyor.

Boş çekmek de var!

 Oltayı atıyor, bekliyor, güneşi batırırken eli boş dönebilme ihtimalini de kabulleniyor... Cem Boyner’in diğer bir merakı da bilindiği gibi avcılık. 17 yaşından bu yana ava çıkıyor. Boyner tatillerinin önemli bir bölümünü Ayvalık’taki yazlığında geçiriyor. Ayvalık’la da derin bir ilişkisi var. Zira eşi Ümit Boyner doğma büyüme Ayvalıklı...

Ege tutkunu Sabancı her yaz Ayvalık’ta

Cem Boyner de Ayvalık’ın damadı. Kızı Emine’nin de düğününü buradaki evinde yaptı.

Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde