Celal Aras için anma töreni

Celal Aras için anma töreni

Aras çalışanları, Aras Holding'in kurucusu Celal Aras'ı ölümünün birinci yılında törenlerle anıyor..

Celal Aras için anma töreni
16px
24px
23.01.2009 11:42
ABONE OLgoogle

Kargo sektörünün duayeni, Aras Holding'in kurucusu Celal Aras'ı ölümünün birinci yılında 30 - 31 Ocak 2009 tarihleri arasında düzenlenecek törenlerle anıyor

 30 Ocak, Cuma günü Holding binası ve kabri başında ailesi, yakın dostları ve çalışanlarının katılacağı törenlerle anılacak. 

İkinci tören ise 31 Ocak'ta Cevahir Otel'de Aras Holding çalışanları, Aras Ailesi ve yakınlarının yanı sıra siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından ünlü simaların ve medya mensuplarının katılımıyla gerçekleşecek. Törende, Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, Aras Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Aras ve Celal Aras'ın eşi Meral Aras'ın konuşmalarının ardından, Celal Aras'ın 50 yıllık hayat hikâyesinden bize kalanların paylaşıldığı 'O Dağın Ardında Ne Var?' adlı belgesel film gösterilecek.  Belgeselin ardından Senfoni Orkestrası, Celal Aras'ın sevdiği Kafkas türkülerini yorumlarken, Kafkas dans grubu danslarıyla eşlik edecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde