Çeçen'in 20 milyar Euro teklif vermesinin nedeni

Çeçen'in 20 milyar Euro teklif vermesinin nedeni

İbrahim Çeçen, "Zarfta 20 milyar euroluk teklifle çıkarken Atatürk Havalimanı'nın kapatılacağını öngördük. Devletin beyanatları da bu yönde" dedi.

Çeçen'in 20 milyar Euro teklif vermesinin nedeni
16px
24px
05.05.2013 10:11
ABONE OLgoogle

İstanbul'a yapılacak 3.ncü havalimanı ihalesine katılıp kaybedenler arasında yer alan IC-Fraport konsorsiyumu, ihalede son ana kadar iyi mücadele etti.

Süper Beşli'nin 20 Milyar 152 Milyon euroluk teklifine cevap veremeyip ihaleden çekilme kararı alan IC-Fraport konsorsiyumu, ihalenim başlangıcında verdiği 20 milyar euroluk çılgın teklifle dikkatleri üstüne çekmişti.

IC Ibrahim Çeçen Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, "Zarfta 20 milyar euroluk teklifle çıkarken Atatürk Havalimanı'nın kapatılacağını öngördük. Devletin beyanatları da bu yönde" dedi.

 ÇEÇEN, daha zarf açılırken 20 milyar euro gibi yüksek bir teklifle çıkmalarının nedenini de "Kimin ne olduğunu görelim istedik. O yüzden o teklifi verdik" diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde