Carrefoursa CEO'sundan şok istifa

Carrefoursa CEO'sundan şok istifa

Carrefoursa Genel Müdürü Hakan Ergin istifa etti.

Carrefoursa CEO'sundan şok istifa
16px
24px
16.04.2018 17:04
ABONE OLgoogle

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki Carrefoursa Genel Müdürü Hakan Ergin, 16 Nisan 2018 tarihi itibari ile görevinden istifa etti. Şirketin Genel Müdürlüğü’ne halen Carrefoursa CFO’su olarak görev yapan Kutay Kartallıoğlu vekaleten atandı.

Şirket açıklamayı KAP'a yaptı.

Açıklamada, şirketin 16.04.2018 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, genel müdürlük görevinden 16.04.2018 tarihi itibari ile istifa etmiş eden Ziya Hakan Ergin'in istifasının kabulüne ve yerine 16.04.2018 tarihi itibari ile Finans Direktörü görevinde bulunan Kutay Kartallıoğlu'nun Vekaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildiği duyuruldu.   CarrefourSa CEO'su Ergin'in açıklamadığı flaş haber...

Perakende Grup Başkanı Ata Köseoğlu konuyla yaptığı açıklamada, “Görev süresince, Carrefoursa’ya olan katkılarından dolayı Hakan Ergin’e teşekkür ediyoruz. Halen Carrefoursa’da CFO görevinde bulunan Kutay Kartallıoğlu, yeni bir atama yapılıncaya kadar mevcut sorumluluklarına ilave olarak, Carrefoursa Genel Müdürlüğü görevini vekaleten üstlenecek. Carrefoursa bu geçiş sürecinde mevcut uzun vadeli hedefleri doğrultusunda çalışmalarını yürütecek; yeni görevlendirme de en kısa zamanda yapılacaktır”.  

GÖREV SÜRESİ İKİ YIL SÜRDÜ

CarrefourSA’nın genel müdürlüğünden istifa eden Hakan Ergin bir dönem Metro’nun da genel müdürlüğünü yapmıştı. Hakan Ergin 2016 yılının şubat ayında göreve başlamıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde