CarrefourSA Bahçepark’ta tabelalar indi! Bakalım bu AVM neye dönüşecek?

CarrefourSA Bahçepark’ta tabelalar indi! Bakalım bu AVM neye dönüşecek?

CarrefourSA Bahçepark’ın yönetimi 2011 yılından itibaren ünlü AVM işletmecisi Ece Türkiye’ye geçmişti. Ancak Ece Türkiye de...

CarrefourSA Bahçepark’ta tabelalar indi! Bakalım bu AVM neye dönüşecek?
16px
24px
27.02.2015 12:43
ABONE OLgoogle
Son yılların en popüler yatırım alanlarından biri hiç kuşkusuz AVM’ler. Birçok lokasyonda peş peşe AVM açıldı ve halen açılıyor. AVM’nin bulunmadığı il neredeyse kalmadı. Toplam AVM sayısı ise 400’e yaklaştı.

Tabii bu kadar çok AVM’nin açılması, bunların hepsinde işlerin tıkır tıkır gittiği anlamı gelmiyor. Marka karmasını iyi ayarlayamayan, iyi bir lokasyonda açılmayan bazı AVM’ler kepenk indiriyor. ORA AVM, Fox City, Hayat Park başta olmak üzere birçok proje dönüşüm yaşamak zorunda kaldı. 

Bu başarısız örneklerden biri de CarrefourSA Bahçepark AVM. 2009’da İstanbul Şirinevler’de E-5 karayolu üzerinde açılan AVM bir türlü istenilen doluluk oranına ulaşamadı. 

AVM’de 4 bin metrekarelik CarrefourSA, Media Markt, Pure Jatomi Fitness spor merkezi, çocuk oyun alanları, kafeler, restoranlar ve mağazalar hizmet vermişti. AVM’de 800 araçlık ücretsiz otopark da bulunuyor. Bu AVM’nin bulunduğu alanın bir bölümü kamuya ait. 

Sabancı Holding’in, bu arsa karşılığı Şirinevler-Ataköy kavşaklarının yapımını da üstlendiği konuşulmuştu. Başlangıçtan bu yana bir türlü istenilen doluluk oranlarını yakalayamayan CarrefourSA Bahçepark’ın yönetimi 2011 yılından itibaren ünlü AVM işletmecisi Ece Türkiye’ye geçmişti. 

Görünen o ki Ece Türkiye’de derde çare bulamamış. AVM’de sessiz sedasız tabelalar inmeye başlamış. Hem CarrefourSA tarafından hem de Ece Türkiye tarafından bu AVM’nin yeriyle ilgili bilgi almak istedik ancak geri dönüş alamadık. Bakalım bu AVM neye dönüşecek?

Para Dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde