Çarpıcı detay: Üç lider 1 şemsiye....

Çarpıcı detay: Üç lider 1 şemsiye....

Dünya Kupası Finali'nde Fransa, muhteşem maçta Hırvatistan'ı 4-2'lik skorla mağlup ederek tarihindeki ikinci dünya şampiyonluğunu elde ederken kupa töreninde ilginç bir detay göze çarptı.

Çarpıcı detay: Üç lider 1 şemsiye....
16px
24px
16.07.2018 05:03
ABONE OLgoogle

Maçın ardından şiddetli bir yağmur başlarken törende yer alan FIFA Başkanı Gianni Infantino, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar-Kitarovic ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin zor anlar yaşadı.

Ancak görevliler Putin'e kısa sürede bir şemsiyeyle yardımcı olurken diğer liderler yağmur altında kaldı.

Macron ve Hırvat mevkidaşı Grabar-Kitarovic, sırılsıklam olurken birkaç dakika sonra diğer liderlere de şemsiye yetiştirildi.


Birkaç dakika sadece Putin'in yağmurdan korunması ortaya ilginç bir görüntü çıkardı.

Putin: Futbol taraftarları için vize muafiyetini 2018 sonuna kadar uzatacağız

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Dünya Kupası için ülkeye gelen yabancı futbol taraftarlarına getirilen vize muafiyeti uygulamasını 2018 sonuna kadar uzatacaklarını söyledi.

Rusya lideri Putin, Hırvatistan’ı 4-2 yenen Fransa’nın galibiyetiyle sona eren Dünya Kupası’nın final maçı ardından düzenlenen kupa töreninden sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Rus lider bir soru karşısında, “Düşünüyorum ki şunu yapacağız: Taraftar kimliği olan yabancı futbol taraftarlarına sene sonuna kadar, Rusya’ya birden fazla kez giriş yapabilmelerine olanak sağlayacak vizesiz seyahat etme hakkı tanıyacağız” ifadelerini kullandı.

Rusya, Dünya Kupası maçlara bilet aldığını belgeleyen kişilerin, bu sayede edindikleri taraftar kimlikleriyle ülkeye girmesine izin vermişti. Taraftar kimliği olan kişilerin vize almasına gerek kalmamıştı.

Daha önce Rus lider Putin’in de söylediği gibi, Dünya Kupası’nın, başta Avrupalılar olmak üzere pek çok kişinin Rusya hakkındaki olumsuz algısının değişmesine neden olduğu belirtiliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde