Çarpıcı açıklamalar! Borsa İstanbul'dan Bitcoin hamlesi

Çarpıcı açıklamalar! Borsa İstanbul'dan Bitcoin hamlesi

Borsa İstanbul Başkanı Himmet Karadağ`dan çarpıcı açıklamalar. 

Çarpıcı açıklamalar! Borsa İstanbul'dan Bitcoin hamlesi
16px
24px
10.01.2018 12:27
ABONE OLgoogle

Borsa İstanbul Başkanı Himmet Karadağ, Bitcoin'in altyapısını oluşturan Blockchain teknolojisiyle ilgili çalışmaları değerlendirdiklerini kaydetti. Karadağ ayrıca önde gelen ve bilinen markalara sahip 10 şirketin borsaya girmek için başvuru yaptığını belirtti.
 
Karadağ, "Halihazırda ülkemizin önde gelen ve bilinen markalarına sahip 10 şirketi, paylarının halka arz edilerek borsada işlem görmesi için başvuru yapmış bulunmaktadır. Yakın gelecekte, ilave müracaatların gelmesini de bekliyoruz" dedi.
 
"BLOCKHAIN ÇALIŞMA GRUBU OLUŞTURDUK"
 
Borsa İstanbul Grubu olarak, öncelikli olarak Bitcoin'in altyapısını oluşturan Blockchain teknolojisiyle ilgili çalışmaları değerlendirdiklerini belirten Karadağ, "Takas İstanbul bünyesinde, Blockhain Çalışma Grubu oluşturduk. Bu çalışma grubunda da neler yapılabileceği tartışılıyor" diye konuştu.
 
Karadağ, kalıcı yaz saati uygulaması nedeniyle yapılan değişiklikten sonra piyasa işlem saatlerinde yeni bir düzenlemeyi gerektirecek bir gelişme olmadığını ifade etti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde