Caroline Koç yeni bir şirket daha kurdu

Caroline Koç yeni bir şirket daha kurdu

Haremlique ve Selamlique markalarıyla iş dünyasında yer alan merhum Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç, yeni bir şirket kurdu...

Caroline Koç yeni bir şirket daha kurdu
16px
24px
20.12.2018 14:59
ABONE OLgoogle

Koç Holding şirketlerinden bağımsız olarak Haremlique ve Selamlique markalarıyla iş dünyasında yer alan merhum Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç, bir gayrimenkul şirketi kurdu.

Posta Gazetesi'nden Meltem Kara'nın haberine göre 'Melendiz Gayrimenkul' adıyla 6 Aralık'ta hayata geçiriken şirketin Caroline Koç'un kişisel gayrimenkul yatırımlarının uzun vadede değerlendirmesi için kurulduğu öğrenildi.

50 bin TL sermaye

İstanbul Üsküdar merkezli 50 bin lira sermaye ile kurulan şirketin başlıca amaç ve konusu İstanbul Ticaret Odası (İTO) kayıtlarında şöyle yer aldı:

"Yürürlükteki düzenlemelere uygun olarak, gayrimenkul yatırım hizmetleri de dahil olmak üzere, yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkulü almak, satmak, kiraya vermek, kiralamak, yatırım yapmak amaçlarıyla kurulmuştur.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde