Caroline Koç, Şule Zorlu Cümbüş ile selamı sabahı neden kesti?

Caroline Koç, Şule Zorlu Cümbüş ile selamı sabahı neden kesti?

Rahmi Bey; Serdar Cümbüş'ü veto etmiş, haber gönderip oğlunun mezarına ve mevlidine gelmesini yasaklamıştı.

Caroline Koç, Şule Zorlu Cümbüş ile selamı sabahı neden kesti?
16px
24px
28.12.2017 08:21
ABONE OLgoogle

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un; oğlu Mustafa Koç'un genç yaşta kalbine yenik düşmesinin sebebi olarak kankası Serdar Cümbüş'ü görüyor. 

Serdar Cümbüş yüzünden oğlunun daha hareketli bir sosyal yaşama başladığını ve yoğun çalıştığı için kalbinin bu tempoya dayanamadığını iddia ettiği söylenen Rahmi Bey; Cümbüş'ü veto etmiş, haber gönderip oğlunun mezarına ve mevlidine gelmesini yasaklamıştı.

Artık aynı sebepten mi bilinmez; eşleri kanka olan, bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Caroline Koç ile Serdar Cümbüş'ün eşi Şule Cümbüş'ün de arasından kara kedi geçtiğini öğrendim!

DAVETTE KÖŞE KAPMACA

Caroline Koç ile Şule Cümbüş; birkaç gün önce, her ikisinin de yakın dostu olan Derin Mermerci'nin davetine katılmıştı. Davette olan bir arkadaşım, Koç ile Cümbüş'ün bırakın birbirine selam vermeyi, yüz yüze gelmemek için adeta köşe kapmaca oynadıklarını söyledi. Eski dostların birbiriyle karşılaşmamaya bu kadar dikkat etmesinin nedenini herkes merak etmiş tabii.

Açıkçası bana; Caroline Koç'un da, kayınpederi Rahmi Koç gibi düşündüğü için, Şule Cümbüş'le selamı sabahı kesmiş gibi geliyor!

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Caroline Koç ve Şule Cümbüş; Derin Mermerci'nin davetinde yüz yüze gelmemek için çabaladı.

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde