Canlı yayında israfın boyutunu açıkladı, program apar topar bitirildi

Canlı yayında israfın boyutunu açıkladı, program apar topar bitirildi

Ekrem İmamoğlu, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programında soruları yanıtladı...

Canlı yayında israfın boyutunu açıkladı, program apar topar bitirildi
16px
24px
21.05.2019 05:37
ABONE OLgoogle

Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim iptali kararına ilişkin tepkilerini dile getiren İmamoğlu, “Bana oradan meydan okuyamazlar ama ben meydan okuyorum. Haydi gelin, 39 ilçede seçim yenilensin.” dedi. Öte yandan, Ekrem İmamoğlu İBB’deki israf ve yolsuzluklarla ilgili açıklamalarda bulunurken program reklam arasına sokuldu, daha sonra da apar topar sonlandırıldı.

İmamoğlu programda, "Son altı ayda tek bir müdürlükte fikir projesi olarak hazırlanan ama uygulanmayan projelere 226 milyon harcanmış. İsraf. İhtiyaç dışı araç masrafı 120 milyon. Yıllık bunlar. İsraf düzenini tasarruf düzenine dönüştüreceğiz" ifadelerini kullandı.  

PROGRAM APAR TOPAR BİTİRİLDİ

Ekrem İmamoğlu, İBB’deki israf ve yolsuzluklarla ilgili açıklamalarda bulunurken program reklam arasına sokuldu, daha sonra da sonlandırıldı. Sunucu Ahmet Hakan’ın saat 11.30 sıralarında ‘zamanımız bitti’ demesinin ardından İmamoğlu’nun, “(Bitiş saati) 12 diye biliyordum” demesi dikkat çekti.

Öte yandan program sırasında Ahmet Hakan’ın İmamoğlu’na yönelik tavrı büyük tepki topladı. Hakan, İBB’deki israfları anlatan İmamoğlu’nun sözünü sık sık keserek, “Onu anlattın” diye hitap etmesi tepki çekti.

Dahası CNN Türk rejisinin İmamoğlu’nun israfı anlatmak için gösterdiği tablolara yakın plan çekimi yapmaması İmamoğlu'nu öfkelendirdi. Rejinin, İmamoğlu’nun ısrarı üzerine yakın plana geçmesi gündeme oturdu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde