Çankaya Üniversitesi'nde hukuk fakültesi öğrencisi, tez hocasını öldürdü

Çankaya Üniversitesi'nde hukuk fakültesi öğrencisi, tez hocasını öldürdü

Çankaya Üniversitesi'nde eğitim gören Hasan İsmail H., asistan hocası Ceren Damar'ı odasında tabanca ile ateş ederek öldürdü

Çankaya Üniversitesi'nde hukuk fakültesi öğrencisi, tez hocasını öldürdü
16px
24px
02.01.2019 18:37
ABONE OLgoogle

 

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencisi H.İ.H. Araştırma Görevlisi Ceren Damar'ı okulda önce bıçakladı, ardından silahla vurarak öldürdü.

Olay, 17.00 sıralarında meydana geldi. Ankara'da Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi Hasan İsmail H., iddiaya göre akşam saatlerinde fakülte binasında asistan hocası Ceren Damar'ın odasına gitti.

Son sınıf öğrencisi H.İ.H. bitirme tezinin danışmanlığını yapan, araştırma görevlisi Damar'ı "not tartışması" nedeniyle önce karnından ve bacağından bıçakladı, ardından emekli polis olan babasına ait tabancayla vurdu.

Zanlı, olayın ardından üniversiteden otomobille kaçtı.

Ağır yaralanan Ceren Damar ise ihbar üzerine okula gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı kısa süre sonra üniversiteye yakın bir bölgede yakaladı, cinayette kullanılan tabancaya el koydu.

Gözaltına alınan zanlı, emniyete götürüldü.

Olay sırasında silah seslerini duyan binadaki öğrenciler ve üniversite personeli büyük panik yaşadı. Öğrenciler ve personel panik içinde dışarıya çıktı. 

Ceren Damar kimdir?

Çankaya Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olan Ceren Damar İş ve Sosyal Güvenlik Hukuk üzerine doktora yapıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde