Canan Kaftancıoğlu istifa kararından vazgeçti

Canan Kaftancıoğlu istifa kararından vazgeçti

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu istifasını geri çekti.

Canan Kaftancıoğlu istifa kararından vazgeçti
16px
24px
28.01.2019 07:25
ABONE OLgoogle

Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı açıklaması şöyle:

— Yerel seçim sürecinde CHP İstanbul örgütünün sesini partimizin karar mekanizmalarına yeterince yansıtamadığımı düşündüğüm için, vicdani kararımla il başkanlığından ayrılarak bundan sonraki sürece partimizin bir neferi olarak devam etme kararı almıştım.  CHP'de deprem: İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu adaylara tepki gösterip istifa etti

— İl yönetimindeki arkadaşlarımın ve örgütümüzün yoğun baskısıyla, partimize, örgütümüze, seçmenimize ve İstanbul’a olan sorumluluğum gereği görevime ve mücadeleme devam ediyorum.  

CHP'de 31 Mart yerel seçimlerinde gösterilecek belediye başkan adaylarına ilişkin liste, MYK'den geçip Parti Meclisi'nde tartışılırken sürpriz bir açıklama gelmişti. Adaylara tepki gösteren Kaftancıoğlu "Daima pusulam olan CHP örgütüm; sizlerin inancı ve verdiği yetkiyle, bir şey olmak için değil, hep birlikte bir şey başarmak için yola çıktım. Ve bugünden itibaren il başkanınız olarak değil, partimin yılmaz, yorulmaz bir üyesi olarak İstanbul hayalimizi, hayata geçirmek için varım." diyerek görevinden istifa etmişti.

??Öte yandan, CHP belediye başkan adaylarının belirlendiği Parti Meclisi toplantısının sona erdiği bildirildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde