Çamlıca'da yol çöktü, düşen araç böyle çıkarıldı

Çamlıca'da yol çöktü, düşen araç böyle çıkarıldı

İstanbul Çamlıca'da yol çöktü. Park halindeki bir araç oluşan çukura düştü. Çökmenin sebebinin ise Çamlıca - Libadiye tünel inşaatı olduğu belirtildi.

Çamlıca'da yol çöktü, düşen araç böyle çıkarıldı
16px
24px
31.07.2017 16:11
ABONE OLgoogle

Olay, Üsküdar Kısıklı Mahellesi Büyük Çamlıca Caddesi'nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle Çamlıca tepesine çıkan yol çöktü.

Park halinde bulunan bir otomobil oluşan çukura düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Polisler, yolu iki yönde trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı.

Göçük oluşan yolun altında Çamlıca-Libadiye arası karayolu tüneli çalışmasının sürdüğü anlaşıldı. Çökme nedeniyle tünelde zarar olup olmadığıyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Olay yerindeki çalışmalar sürüyor. 

SEBEP: TÜNEL İNŞAATI

Bir otomobilin de içine düşmesine sebep olan yol çökmesinin, Çamlıca - Libadiye tünelindeki aşırı sökülmenin yüzeye yansımasından kaynaklandığı belirlendi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde