Çalık arsayı verdi, yatırımların önü açıldı!

Çalık arsayı verdi, yatırımların önü açıldı!

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık'ın 200 dönümlük arsa jesti Malatya'ya 5-6 yatırımın gelmesine neden oldu!...

Çalık arsayı verdi, yatırımların önü açıldı!
16px
24px
25.05.2015 07:56
ABONE OLgoogle
İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Malatya'da basın mensuplarının karşısına geçti..

Hüseyin Erkoç, basın toplantısında Patronlardunyasi.com'un sorusu üzerine ilginç bir açıklama yaptı. Erkoç, geçtiğimiz yıllarda 2 Organize Sanayi Bölgesinde bir yatırımcı için arsa lazım olduğunu söyleyerek, ". OSB'de arsa bulamadık. Ben de o zaman Ahmet Çalık'ı aradım. Ahmet bey 'siz yatırım yapacak mısınız. Yapmayacak sanız bir yatırımcıya arsa lazım' dedim. Ahmet bey, 'Hemen, 'başkan arsa sizin' dedi. Bize 200 dönümlük arsayı geri verdi. Biz de o arsayı bir yatırımcıya tahsis ettik. O arsa sayesinde 5-6 yatırımcı daha geldi. Allah razı olsun Ahmet beyden" diye konuştu... 

Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya'nın jeopolitik konum itibariyle çok stratejik bir noktada olduğunu söyleyerek, "Lojistik olarak konum avantajımız var. Türkiye Avrupa için neyse Malatya'da Türkiye için o. Doğuyla batıyı bağlayan köprü şehiriz.Huzur ve istikrar kenti. Yatırımcı için huzur istikrar güven önemli. Ticari olduğu kadar sosyal altyapımızı da geliştiriyor, şehrimizi yaşanabilecek bir şehir haline getiriyoruz" dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde