Çalık, ATV'yi sattı mı?

Çalık, ATV'yi sattı mı?

Avustralyalı medya imparatoru Rupert Murdoch'un ATV televizyonunu Çalık Grubu'ndan satın aldığı iddia edildi.

Çalık, ATV'yi sattı mı?
16px
24px
12.04.2013 11:27
ABONE OLgoogle

Avustralyalı medya imparatoru Rupert Murdoch'un ATV televizyonunu Çalık Grubu'ndan satın aldığı iddia edildi. Ancak güvenilir kaynaklar, pazarlığın sürdüğünü ve henüz nihai sonuca ulaşılmadığını belirtiyor.

İdialara göre;
Daha önce de birçok kez Turkuvaz Medya Grubu ile satın alma görüşmeleri yaptığı iddia edilen Avustralyalı medya imparatoru Rupert Murdoch sonunda mutlu sona ulaştı ve ATV televizyonunu Çalık Grubu'ndan satın aldı.News Corporation'la uzun zamandır yapılan pazarlıklarda sona gelindiği ve ATV'nin satışına yönelik bir protolün imzalandığı, fakat şimdilik bu anlaşmanın ilan edilmesi için acele edilmediği gelen bilgiler arasında.

Satışla ilgili resmi açıklama için kritik tarih ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Televizyon lisans ihaleleri. Bu ihalelerin ardından ATV'nin Murdoch'a satışının tamamlandığı yönündeki resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Ancak güvenilir kaynaklar pazarlığın sürdüğünü ve henüz bir sonuca ulaşılmadığını belirtiyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde