CO Gayrimenkul, ünlü modacıyı 5 Milyon dolandırdı

CO Gayrimenkul, ünlü modacıyı 5 Milyon dolandırdı

Ünlü modacı Tuvana Büyükçınar Demir ve eşi, Sarıyer’deki bir inşaat projesinden 5 milyon lira vererek ev satın aldı. İddiaya göre proje hayata geçmedi, şirketin içi boşaltılıp ödeme yapılmadı. Ünlü çift, “Dolandırıldık” diyerek savcılığa şikayet başvurusu yaptı

CO Gayrimenkul, ünlü modacıyı 5 Milyon dolandırdı
16px
24px
26.07.2020 10:34
ABONE OLgoogle

İddiaya göre proje hayata geçmedi, şirketin içi boşaltılıp ödeme yapılmadı. Ünlü çift, “Dolandırıldık” diyerek savcılığa şikayet başvurusu yaptı

'PROJE DURDURULMUŞ'

Ünlü modacı Tuvana Büyükçınar Demir ve eşi Selim Demir, yatırım amaçlı bir ev satın almak istedi. Bunun için Cengiz Güldamlası'yla görüşen çift, Sarıyer'de bulunan Derbent isimli projeden ev satışı için anlaştı. Ev alacaklar dikkat! Evinize sürpriz ortak çıkabilir Ünlü çift, yaklaşık 5 milyon liralık ödeme yaptı. Ancak bir süre sonra projenin mahkeme kararıyla durdurulduğunu öğrenen çift, dolandırıldıklarını ileri sürerek şikayetçi oldu.


'FASON ŞİRKET KURDU'

Ünlü çift, savcılığa sundukları şikayet dilekçesinde projeyi hayata geçiren CO Gayrimenkul Yatırım İnşaat isimli şirketin, paraları iade etmemek için dolandırıcılık amacıyla fason bir şirket kurduğunu ileri sürdü.

Demir Ailesi'nin yaptığı dolandırıcılık ihbarı sonrası, inşaat şirketinin sahibi Cengiz Güldamlası hakkında soruşturma başlatıldı.

Dilek Yaman/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde