CNR Expo Fuar Merkezi’nde yangın

CNR Expo Fuar Merkezi’nde yangın

Yeşilköy'deki  CNR Expo Fuar Merkezi'nde yangın çıktı.

CNR Expo Fuar Merkezi’nde yangın
16px
24px
14.02.2018 04:13
ABONE OLgoogle

Avrasya Boat Show’un devam ettiği fuar merkezinin 4. holünde saat 05.00 sıralarından henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiyei polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışması yapıldı.

Fuardaki bir katılımcı firmanın standında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktığı belirtilen yangın hasara neden olurken can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

CNR Avrasya Boat Show, kapılarını saat 10:00’da açacak

Pozitif Fuarcılık, bu sabah saatlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de meydana gelen yangınla ilgili aşağıdaki şu açıklamayı yapmıştır: 

Bu sabah saatlerinde CNR EXPO’da yapılan CNR Avrasya Boat Show’da katılımcılardan birisinin standındaki elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen alevlenme yangına dönüşmeden kısa sürede söndürüldü. Sadece katılımcının alanında bulunan 1 jet skinin etkilendiği olayda, herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. 

Yangın tehlikesi sorunsuz atlatıldığı için CNR Avrasya Boat Show kapılarını her zamanki gibi bu sabah da saat 10:00’da ziyaretçiye açıyor olacak. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Yangına ilişkin incelemeler devam ediyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde