CNN Türk'te kıyım sürüyor: Ünlü haber sunucusu da çıkarıldı

CNN Türk'te kıyım sürüyor: Ünlü haber sunucusu da çıkarıldı

Demirören Grubu’nun Doğan Medya Grubu'nu satın almasının ardından kurum içinde oldukça hareketli günler yaşanıyor.

CNN Türk'te kıyım sürüyor: Ünlü haber sunucusu da çıkarıldı
16px
24px
19.05.2018 17:05
ABONE OLgoogle

Kanal D’de 15 basın emekçisi ile başlayan süreç, bu hafta kurumun bir diğer önemli televizyon kanalı CNN Türk’ü de içine alacak şekilde genişletildi. Son olarak Saynur Tezel'in işine son verildi.

CNN Türk Ana Haber sunucusu Duygu Demirdağ ile başlayan ayrılıklar bugün CNN Türk Ekonomi Müdürü ve Parametre programı sunucusu Ebru Baki, Güne Merhaba programının sunucusu Gülay Özdem, CNN Türk Haber Programları Müdürü Cansel Poyraz, CNN Türk Programlar Koordinatörü Aslı Öymen, Haber Müdürü Ali Obuz, editörler Alişer Delek, Hüseyin Tahmaz ile seslendirmeci editör Batuhan Pozut'la devam etti.

Saynur Tezel de çıkarıldı

Bu isimlere az önce ünlü bir ekran yüzü daha katıldı. CNN Türk'te hafta içi hergün Günlük programını sunan Saynur Tezel'in de çıkışı verildi.

 Ebru Baki sosyal medya hesabından da ayrılığına ilişkin bir fotoğraf paylaştı.

Ayrıca, cnnturk.com.tr Yayın Yönetmeni Umut Alphan ve CNN Türk Haber Programları Müdürü Cansel Poyraz’la da yollar ayrıldı. Umut Alphan'ın eşi Melis Alphan'ın da geçen ay Hürriyet'le yolları ayrılmıştı.

Kanal D'de hafta içi her sabah canlı olarak yayınlanan Günaydın Türkiye programının sunucusu Murat Güloğlu ile yollar ayrıldı. Kanal D'de yayınlanan 'Günaydın Türkiye' programı ekrana veda etti. Programın sunucusu Murat Güloğlu ve program ekibinden 10 kişi ile yollar ayrıldı.

CNN TÜRK’TE NELER OLMUŞTU

Kanal D'de Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar ile Kanal D Haber Daire Başkanı ve Ana Haber sunucusu Ahmet Hakan'ın ayrılığının ardından 13 isimle yollar ayrılmıştı. Kanal D’de yaşanan ayrılıklar, geçen hafta CNN Türk’te de devam etmiş ve Ana Haber sunucusu Duygu Demirdağ ile de yollar ayrılmıştı.

Doğan Medya’nın Demirören’e satışı sonrasında köşe yazarları Melis Alphan ve Mehmet Yaşin ile yollar ayrılmıştı. CNN Türk’te “Gece Görüşü” programı yapanlardan İsmail Saymaz ve Nevzat Çiçek’in de programdaki görevlerine son verilmişti. Fikret Bila da Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini bırakmıştı. Hürriyet yazarı Taha Akyol’un da “Eğrisi Doğrusu” programının iki gün önce sonlandırıldığı ifade edilmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde