CNN Türk tamamen TGRT oldu

CNN Türk tamamen TGRT oldu

Haftada 3 gün CNN Türk’te “Ne oluyor” programını sunan Payzın’ın boşalan programların yerine Ercan Gürses’in sunacağı programlar yer alacak.

CNN Türk tamamen TGRT oldu
16px
24px
08.09.2018 19:33
ABONE OLgoogle

Doğan Medya Grubu’nun Demirören Holding’e satılmasının ardından, medyadaki değişim hızla devam ediyor.

Bu değişim sırasında medya grubunda Işıkçıklar cemaati vücut buluyor.

Odatv, Haziran ayında yaptığı haberinde medya grubunda işe girenlerin çoğunun Işıkçılar cemaatinin yayın organları olan Türkiye gazetesi ve TGRT kökenli olduğunu yazmıştı.

Haberimizde, Demirören Medya Grubu’nun başındaki isim olan Mehmet Soysal’ın mesleğe 1983 yılında Türkiye Gazetesi’nde başladığı, o günden beri, onlarca yıl Işıkçılar tarikatının yayın organlarında çalıştığı bilgileri yer alıyordu.   CNN Türk, Şirin Payzın'ın görevine son verdi

İşte o Mehmet Soysal, Demirören Medya Grubu’nda aldığı kritik isimlerde hep yolunun TGRT’den/ Türkiye gazetesinden / İhlas’dan geçmesini aradı.

Örneğin, CNN TÜRK Genel Müdürlüğü koltuğuna TGRT kökenli Bora Bayraktar oturtuldu.

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi, TGRT’de Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık muhabirliği yapmış Dicle Canova oldu.  CNN Türk'te operasyon! Seçim bitene kadar izne çıkarıldı

Yine CNN TÜRK Haber Koordinatörlüğüne TGRT’de uzun süre çalışmış savaş muhabiri İrfan Sapmaz getirildi.

Kanal D Haber’in başına İhlas Haber Ajansı’nda çalışmış olan Ramazan Kurnaz geldi.

Hürriyet’ten Milliyet’e tüm Demirören Medya Grubu’nun Dijital Medya Direktörü ve Hürriyet İcra Kurulu Üyesi olan Bülent Ayanoğlu, “ömrünü Türkiye gazetesinde, İHA’da ve TGRT’de geçirdi” desek yeridir!  Mehmet Soysal Hürriyet Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı, Vahap Munyar İcra Kurulu üyesi oldu

PAYZIN’IN YERİNE DE TGRT KÖKENLİ BİRİ

Demirören medya grubundaki son değişiklik ise 19 yıl boyunca CNN Türk’te çalışan Şirin Payzın’ın işine son verilmesi oldu.

Haftada 3 gün CNN Türk’te “Ne oluyor” programını sunan Payzın’ın boşalan programların yerine Ercan Gürses’in sunacağı programlar yer alacak.

Peki Gürses kim?

Ercan Gürses de televizyonculuğa 1994 yılında TGRT’de başlayan isimler arasında. Kanal D’nin Ankara Temsilciliği koltuğuna da oturan Gürses bir süre Türkiye Gazetesi'nde köşe yazarlığı ve Ankara Temsilci Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

Yani, Türkiye’nin en büyük medya grubunda “Işıkçılar kadrolaşması” aldı başını gidiyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde