CNN Türk: Trump'ın mektubu çöpe atıldı

CNN Türk: Trump'ın mektubu çöpe atıldı

ABD Başkanı Trump tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderildiği belirtilen mektuba Türkiye'den yanıt geldi. CNN Türk'ün aktardığı habere göre, Türkiye teklifi reddetti, mektup 'çöpe' atıldı.

CNN Türk: Trump'ın mektubu çöpe atıldı
16px
24px
17.10.2019 07:35
ABONE OLgoogle

CNN TÜRK Diplomasi Muhabiri Sena Alkan'ın diplomatik kaynaklardan aktardığı habere göre Türkiye teklifi reddetti, mektup 'çöpe' atıldı. Mektuba en güzel yanıtın ise 'Barış Pınarı Harekatı' olduğu ifade edildi. 

Alkan, kaynaklardan aktardığı bilgiler hakkında şöyle konuştu: "9 Ekim’de yazılan bu mektup, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından reddedilerek çöpe atıldı ve bu mektuba verilmiş en net cevabın da 9 Ekim saat 16’da başlayan Barış Pınarı Harekatı olduğunu söylüyor CNN Türk’e konuşan kaynaklar. ‘En net yanıtımız Barış Pınarı Harekatıdır, bu mektup reddedilerek çöpe atılmıştır’ ifadesini kullanıyorlar. Trump’ın bu tarz tekliflerinin geçerli olmadığını, arabuluculuk teklifiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir şey yaptıramayacağını söylüyorlar.”   Trump’ın Erdoğan’a yazdığı mektup ortaya çıktı: Hadi iyi bir anlaşma yapmaya çalışalım

?ABD Başkanı Donald Trump’ın Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderdiği iddia edilen bir mektup ortaya çıkmıştı. Söz konusu mektupta Trump’ın Erdoğan’a hitaben “Sert bir adam olma. Aptal olma” ifadelerini kullandığı iddia edildi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde