CLK'dan yüksek fatura açıklaması

CLK'dan yüksek fatura açıklaması

CLK Akdeniz’den yapılan açıklamada abonelerden gelen yoğun talep sonucunda, okuma ve ödeme tarihlerinde yeni bir düzenleme yapıldığı açıklandı..

CLK'dan yüksek fatura açıklaması
16px
24px
21.01.2015 20:27
ABONE OLgoogle
CLK Akdeniz’den yapılan açıklamada, yüksek faturalar nedeniyle ödeme güçlüğü çeken abonelere taksitlendirme imkanı verileceği belirtildi.

Abonelerden gelen yoğun talep sonucunda, okuma ve ödeme tarihlerinde yeni bir düzenleme yapıldığı, bu doğrultuda sınırlı sayıda abonenin sayaçlarının geç okunması zorunluluğu doğduğu belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

"Bu uygulamanın sonucunda sınırlı sayıda abonemize 30 günden daha uzun süreli fatura hesaplanmıştır. Fatura hesaplanmasında herhangi bir hata olmamasına rağmen, tüketim gün sayısını 30 günden fazla olması ve tüketimin yüksek olduğu dönemlere denk gelmesi nedeniyle bazı abonelerimizin tek seferde ödeme güçlüğü yaşadığı tespit edilmiştir. Bu kapsamda ödeme güçlüğü yaşayan abonelerimiz Müşteri Hizmet Merkezlerimize (MÜHİM) müracaat ederek taksitlendirme talebinde bulunmaları halinde gerekli kolaylık sağlanmakta ve kredi kartı ile taksitlendirme yapılabilmektedir. Kredi kartı olmayan müşterilerimize de taksitlendirme işlemi uygulanmaktadır."
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde