CHP'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı belli oldu

CHP'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı belli oldu

CHP'de 300 belediye başkan adayının bugün Genel Merkez tarafından açıklanması beklenirken, bazı illerde aday gösterilecek isimler netleşti.

CHP'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı belli oldu
16px
24px
06.12.2018 15:56
ABONE OLgoogle

Karaman Belediye Başkan adayı Emin Ege, Kırşehir Belediye Başkan adayı ise Selahattin Ekicioğlu oldu. CHP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Yılmaz Büyükerşen.

CHP Parti Meclisi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yerel seçim gündemiyle toplandı. CHP MYK'da yaklaşık 300 seçim bölgesi için yapılan eğilim ve merkez yoklaması ile anket çalışmaları ele alındı.

Gazete Duvar'ın aktardığı habere göre, CHP PM'de yapılan oylamada partinin Karaman Belediye Başkan adayı Emin Ege, Kırşehir Belediye Başkan adayı ise Selahattin Ekicioğlu oldu.

CHP'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Yılmaz Büyükerşen, Çanakkale Belediye Başkan adayı da mevcut Başkan Ülgür Gökhan oldu.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ünal Çeviköz'ün yaptığı açıklamaya göre, isimleri netleşen adayları şöyle:

— Ardahan: Faruk Demir

— Aydın: Özlem Çerçioğlu

— Bilecik: Semih Şahin

— Çanakkale: Gökhan Ülger

— Edirne: Recep Gürkan

— Eskişehir: Yılmaz Büyükerşen

— Hatay: Lütfi Savaş

— Karaman: Emin Ege

— Kırşehir: Selahattin Ekicioğlu

— Konya-Ereğli: Bülent Ecevit Tatlıdil

— Mardin: Süleyman Sarı

— Muğla: Osman Gürün

— Sinop: Barış Ayhan

— Tekirdağ: Kadir Albayrak

— Tunceli: Yusuf Kenan Aydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde