CHP'li vekillerin İYİ Parti'ye katılmasına Bahçeli'den sert sözler

CHP'li vekillerin İYİ Parti'ye katılmasına Bahçeli'den sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter'dan açıklamalarda bulundu

CHP'li vekillerin İYİ Parti'ye katılmasına Bahçeli'den sert sözler
16px
24px
22.04.2018 21:18
ABONE OLgoogle

Bahçeli, CHP'li 15 vekilin İYİ Parti'ye geçmesinin ardından yaptığı açıklamada "Demokrasi nutku atanların, ilkeli ittifaktan bahsedenlerin ayak ve siyasi oyunlara heves etmeleri tam bir çatırdama ve siyasi çürüme halidir" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Demokrasi nutku atanların, ilkeli ittifaktan bahsedenlerin ayak ve siyasi oyunlara heves etmeleri tam bir çatırdama ve siyasi çürüme halidir. Gazi Meclis'in hür iradesini, 98 yıllık izzetini, ikbal arayışlarıyla, dahası hülle ve hile yoluyla karalamaya, karartmaya çalışan siyasi düşükler, milletimizin demokratik kazanımlarına kast etmenin cezai karşılığını kuşkusuz sandıkta görecektir. Gazi Meclisin hür iradesini, 98 yıllık izzetini, ikbal arayışlarıyla, dahası hülle ve hile yoluyla karalamaya, karartmaya çalışan siyasi düşükler, milletimizin demokratik kazanımlarına kast etmenin cezai karşılığını kuşkusuz sandıkta görecektir." dedi  CHP'li 15 milletvekili İYİ Parti'ye katıldı: Artık salı günleri Akşener de olacak

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde