CEO'ların tenis maçından kim galip çıktı?

CEO'ların tenis maçından kim galip çıktı?

İş dünyasının üst düzey yöneticileri, tenis turnuvasında buluştu.

CEO'ların tenis maçından kim galip çıktı?
16px
24px
10.09.2012 08:06
ABONE OLgoogle

İş dünyasının üst düzey yöneticileri, Kemer Golf & Country Club’daki tenis turnuvasında buluştu. Büyük rekabetin galibi Süreyya Ciliv-Alaaddin Karagöz ikilisi oldu..

İş dünyasına damgasını vuran üst düzey yöneticiler, profesyonel tenisçiler ve tenise gönül verenlerin katılımıyla gerçekleşen "Liderler Teniste Buluşuyor" turnuvası 9 Eylül Pazar günü Kemer Golf & Country Club’da yapıldı. Turkcell'in düzenlediği ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in ev sahipliği yaptığı turnuvada milli tenisçiler, Marcel İlhan ve ünlü tenisçi Sergi Bruguera da gösteri maçı yaptı. CEO'ların korttaki mücadelesi nefes keseciydi.

Geleceğin liderleri KG&CC Tenis Performans takımı öğrencilerinin de merakla takip ettiği gün boyu süren Liderler Teniste Buluşuyor etkinliği kortların ve iş dünyasının iddialı isimleri arasında tatlı bir rekabete sahne oldu. Turnuvaya bizzat katılan isimlerden biri de Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler.

Turnuvanın birinciliğini Süreyya Ciliv-Alaaddin Karagöz, ikinciliğini ise Nedim Akkohen-Yavuz Erkangil kazandı. Davetlilerin aileleriyle birlikte katıldığı turnuva, rekabet ve seyir keyfinin yanı sıra gün boyu çeşitli aktivite ve sürprizlerle renklendi.

Tenis heyecanına ENBE orkestrasıyla müziğin coşkusu da eşlik etti. Korhan Abay'ın sunuculuğunu yaptığı etkinlikte Turkcell küçük misafirlerini de unutmadı. Çocuklar için oluşturulan etkinlik alanında yüz boyama, palyaço baloncu, mini oyun parkı gibi özel çocuk oyun alanları oluşturuldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde