ÇEKÜD’ten, Gezi Parkı için Yeşil Terapi Merkezi önerisi

ÇEKÜD’ten, Gezi Parkı için Yeşil Terapi Merkezi önerisi

ÇEKÜD, Taksim Gezi Parkı’nda 12 gündür yaşanan gelişmelerin ardından hükümetin yaptığı açıklamalara istinaden bir açıklama yayınladı.

ÇEKÜD’ten, Gezi Parkı için Yeşil Terapi Merkezi önerisi
16px
24px
09.06.2013 15:05
ABONE OLgoogle

Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği Taksim Gezi Parkı’nda 12 gündür yaşanan gelişmelerin ardından hükümetin yaptığı açıklamalara istinaden bir açıklama yayınladı.

Derneğin Başkanı Süleyman Yorulmaz imzasıyla yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

‘’Taksim Gezi Parkı’nın geleceğine yönelik hükümetin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yaptığı son açıklamalar yüreğimizi ferahlatmıştır. Sağduyu çağrımıza kulak verilerek alınan son kararları “yetmez ama evet” yaklaşımı ile karşılıyoruz.  Taksim Meydanı’ndaki park alanının genişletilecek olması İstanbul halkı için bir fırsat olacaktır. İstanbulluların AVM’lerden ve eğlence merkezlerinden çok, temiz havaya, sessizliğe, huzura, sükunete ve bunları sağlayacak  Yeşil Terapi Merkezlerineihtiyacı vardır.  Tüketim kültürünü körükleyen AVM’lerin ve eğlence merkezlerinin şehir insanının yaşam alanı haline getirilmemesi için atılacak her türlü adımı gönülden destekliyoruz. Bu vesileyle çevre koruma adına başlatılan çevre tahribatının durdurulmasını, sağduyulu halkımızın provokatörlere fırsat vermemesini diliyoruz.’’ 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde