Buzlar eriyor: Davutoğlu TÜSİAD’a katılacak

Buzlar eriyor: Davutoğlu TÜSİAD’a katılacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi kokteyline katılacak.

Buzlar eriyor: Davutoğlu TÜSİAD’a katılacak
16px
24px
01.12.2015 10:51
ABONE OLgoogle
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Toplantısı öncesinde 3 Aralık Çarşamba günü Ankara’da düzenlenecek kokteylde bir konuşma gerçekleştirecek.    

TÜSİAD, 2015 yılının ikinci Yüksek İstişare Konseyi toplantısı 3 Aralık 2015, Perşembe günü, Ankara’da düzenlenecek. Yüksek İstişare Konseyi toplantısı konuşmaları TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes tarafından yapılacak.

Yüksek İstişare Konseyi Kokteyli ise toplantıdan bir gün önce, 2 Aralık 2015, Çarşamba günü, 19:00 – 21:00 saatleri arasında, Ankara Sheraton Oteli’nde düzenlenecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu kokteyle onur konuğu olarak katılarak bir konuşma yapacak.

"Buzlar eriyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sert çıkışlarıyla hükümet ve TÜSİAD arasında bir süredir soğuk rüzgarlar esiyordu. TÜSİAD'ın davetine Başbakan'dan gelen bu olumlu cevap, 'hükümet ve TÜSİAD arasındaki buzlar eriyor' şeklinde yorumlandı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde