Bursa Çelik Palas Oteli parça parça satılacak

Bursa Çelik Palas Oteli parça parça satılacak

ÖZELLEŞTİRME İdaresi Başkan Yardımcısı Osman İlter, Bursa Çelik Palas'ın satışı için, bu hafta ihaleye çıkılacağını bildirdi.

Bursa Çelik Palas Oteli parça parça satılacak
16px
24px
18.06.2007 08:50
ABONE OLgoogle

 İlter, Çelik Palas'ın iki bölüm halinde satışa çıkarılacağını, önce faaliyette bulunan otel kısmının, daha sonra yarım kalan bölümünün, mevcut haliyle ihaleye çıkarılacağını söyledi. Çelik Palas Oteli'nin mülkiyet satışı yöntemiyle özelleştirileceğini belirten İlter 'Bu hafta ilana çıkacağız' dedi. İlter, ardından 22 yıldır inşaatı süren ikinci bölümünün, mevcut haliyle ayrı teklif alınarak satılacağını söyledi.

Bursa Çelik Palas Oteli'nin özelleştirilmesi için 22 Haziran 2006 tarihinde ihaleye çıkılmıştı. İhale, satış için yeterli teklif olmaması nedeniyle iptal edilmişti. Çelik Palas Oteli'nin satışıyla, özelleştirme kapsamına alınan Emekli Sandığı'na ait son otel de satılmış olacak. Toplam 156 oda kapasitesiyle hizmet veren otelde, 126 standart oda, 9 lüks oda, 18 suit ve 3 kral dairesi bulunuyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde