Burhan Kuzu'dan doğal gaz açıklaması: Zammı hükümet değil, BOTAŞ yaptı

Burhan Kuzu'dan doğal gaz açıklaması: Zammı hükümet değil, BOTAŞ yaptı

AK Parti İstanbul eski Milletvekili Burhan Kuzu, son günlerde gündemde olan doğal gaz zamlarıyla ilgili yaptığı açıklamada "Doğalgaz zammını yapan hükümet değil, BOTAŞ'tır" açıklamasında bulundu

Burhan Kuzu'dan doğal gaz açıklaması: Zammı hükümet değil, BOTAŞ yaptı
16px
24px
31.08.2019 13:58
ABONE OLgoogle

Doğal gaza bir ayda yapılan ikinci zamla birlikte toplamda yüzde 30 fiyat artışı yaşanırken, AK Partili Burhan Kuzu, zammın hükümet tarafından yapılmadığını söyledi.

Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan eski AK Parti İstanbul Milletvekili Kuzu, zammın hükümetle bir ilgisi olmadığını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:  CHP: Elektriğe, doğalgaza, çaya yüzde 15 zam, memura yüzde 4 zam hangi vicdana sığar?

"Türkiye, iç ve dış tehditlerin yanı sıra ekonomik tehditlerle de karşı karşıya. Doğalgaz zammını yapan hükümet değil, Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi yani BOTAŞ’tır. AK Parti olarak,Türkiye’nin en ücra köşesine doğalgaz getirerek, vatandaşımızın hayatını kolaylaştırdık."   Sanayiciler rahatsız! Bir ayda yüzde 32 zamlandı! Doğalgaz zammına sert tepki!

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde