Bülent Eczacıbaşı'nın kızı nerede çalışıyor?

Bülent Eczacıbaşı'nın kızı nerede çalışıyor?

Bülent Eczacıbaşı, Frankfurt fuarını izlemesi için kızı Esra’yı da yanına almıştı.

Bülent Eczacıbaşı'nın kızı nerede çalışıyor?
16px
24px
18.03.2013 10:35
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz hafta Eczacıbaşı Holding’in Frankfurt gezisinde ilginç bir kişi vardı. Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Frankfurt fuarını izlemesi için kızı Esra’yı da yanına almıştı.

Esra, Harvard Üniversitesi’ni geçen yıl bitirmiş. Ekonomi ve sanat tarihi eğitimi gören Esra, holdingde çalışmaya başlamış. İstanbul Modern’de ilk projesini gerçekleştiren Esra, sanayiye de çok ilgili. Holding’te ilk işi ‘stratejik planlama.’

Sanatı çok sevdiğini bu alanda Türkiye’de yapılacak çok şey bulunduğunu heyecanla anlatıyor. “Bir şeyleri kaçırmak istemediğim için Türkiye’ye döndüm” diyor.

Bu arada ABD’de bir arkadaşı ile startup bir şirket kuran Emre ise Türkiye’nin kaybolma tehlikesindeki sanat dallarına ilişkin ürünleri buluyor ve pazarlıyor.

Yani şimdilik kendi kanatları ile uçmayı seçmiş. Ancak okulu bitince holdingde çalışacak. Kurumsallaşmayı zaten gerçekleştirmiş olan gruba işi seven yeni patronlar da geliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde