Bülent Arınç'ın Gökçek mesajı çok konuşulacak

Bülent Arınç'ın Gökçek mesajı çok konuşulacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından günlerdir istifası bekleniyordu...

Bülent Arınç'ın Gökçek mesajı çok konuşulacak
16px
24px
20.10.2017 08:38
ABONE OLgoogle

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından günlerdir istifası bekleniyordu.

Ancak Gökçek istifa sürecini uzattıkça uzattı.

Gökçek uzattıkça dedikodular arttı, tehditler ağızlardan çıktı, dosyalardan ve soruşturmalardan bahsedildi.

Erdoğan bile istifa etmezse "neticesinin ağır olacağını" söyledi.

Herkes "Melih Gökçek istifasını neden uzatıyor" diye sorarken gözler bir anda AKP'nin eski kurmaylarından Gökçek'le kavgasıyla bilinen Bülent Arınç'ın Twitter hesabına çevrildi.

Zira Arınç twitter hesabında daha önce attığı bir tweeti "sabitlenmiş tweet" haline getirerek en üste koymuştu.

Ve o tweette Gökçek'in daha önce istifa edeceğini söylediği halde vazgeçtiğini gösteren görüntüler şu ifadelerle yer alıyordu:

"Bir Hint Atasözünde denir ki: 'EĞER BİRİLERİ OTURDUĞU KOLTUKTAN KALKMAKTA SIKINTI YAŞIYORSA KESİNLİKLE ALTINI KİRLETMİŞTİR'"

İşte o tweet:

Melih Gökçek ve Bülent Arınç, FETÖ operasyonları sürecinde birbirlerine ağır ifadelerle yüklenmişti. Arınç, Gökçek'in Ankara'yı parsel parsel FETÖ'ye sattığını iddia ederken; Gökçek ise FETÖ'nün Arınç'ı başbakan yapmak istediğini söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde