Bugün gündemde kritik görüşme var

Bugün gündemde kritik görüşme var

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüyor.

Bugün gündemde kritik görüşme var
16px
24px
24.04.2014 07:00
ABONE OLgoogle
GÜL-ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çankaya Köşkü'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüyor. (Saat: 18.30)

-CUMHURBAŞKANI GÜL ADANA'DA
-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sheraton Otel'de Adana Ticaret Borsası'nın 100. Yıl Ödül Törenine katılıyor. Aynı yerde öğle yemeğine katılıyor ve Adana Ticaret Borsası Kampüsü'nün Temel Atma Törenine katılıyor. (Saat: 12.30/13.30/15.00)

-BAŞBAKAN ERDOĞAN AK PARTİ DELEGELEİYLE BİR ARAYA GELİYOR
-AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4. Büyük Kongre Delegeleriyle istişare toplantısında parti genel merkezinde bir araya geliyor. (Saat: 11.00)

-ANAYASA MAHKEMESİ'NİN 52. YILI
-Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ile beraberindeki heyet, Mahkeme'nin kuruluşunun 52. yılı nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret ediyor. (Saat: 09.00)

-MHP LİDERİ BAHÇELİ ÇANKIRI'DA
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eldivan, Ilgaz ve Bayramören belediyelerini ziyaret ediyor. (Saat: 12.15/13.15/15.00)

-TBMM GENEL KURULU
-TBMM Genel Kurulu'nda, uluslararası anlaşma ve sözleşmeleri uygun bulan tasarılar görüşülüyor. (Saat: 14.00)

-BAŞBAKAN YARDIMCISI BABACAN ÖDÜL TÖRENİNDE
-Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Rixos Otel'de düzenlenen 6. Altın Kalem Ekonomi Muhabirleri Derneği Ekonomi Basını Başarı Ödül törenine katılıyor. (Saat: 10.00)

-BAŞBAKAN YARDIMCISI ATALAY İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Malta Köşkü'nde partisinin Ar-Ge Başkanlığı tarafından düzenlenen "Siyasetin Mihenk Taşı Seçimler ve 30 Mart" konulu çalıştaya katılıyor. (Saat: 10.00)

-BAKAN YILDIZ İSTANBUL'DA
-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İstanbul Fuar Merkezi'nde "20. Türkiye Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı (ICCI)"na katılıyor. (Saat: 10.30)

-BAKAN ÇELİK'İN KABULLERİ
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay'ı ve KESK Genel Başkanı Lami Özgen'i makamında kabul ediyor. (Saat: 11.00/12.00)

-BAKAN IŞIK'IN PROGRAMI
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TÜBİTAK'ın 3 Yeni Destek Programının tanıtımına katılıyor. (Saat: 10.00)

-BAKAN AVCI'NIN PROGRAMI
-Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ATO'da düzenlenen Çanakkale Şehitliği'ni Ziyaret Edecek Öğrencileri Uğurlama Töreni'nde bulunuyor. (Saat: 10.00)

-TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI
-CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural TBMM'de basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/11.30/12.00/13.00/13.30)
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde