Bugün Patronlar Günü: Gününüz kutlu olsun...

Bugün Patronlar Günü: Gününüz kutlu olsun...

Bugün Patronlar Günü. Patronunuzun en sevdiği atıştırmalıklarını almak veya takdirinizi göstermek için bir kart yazmak için hala vaktiniz var...

Bugün Patronlar Günü: Gününüz kutlu olsun...
16px
24px
16.10.2018 07:55
ABONE OLgoogle

Bu konsept ilk olarak 1958 yılında Patricia Bays Haroski’nin  patronuna ve diğer patronlara müteşekkir olduğunu göstermek için başlatılmış olup 1962 yılında da ABD’de resmiyet kazanmıştır, ancak bir tatil günü olarak değil pek tabi.

Bu günün asıl amacının ‘’çalışan ve patronlar arasında ilişkilerin geliştirilmesi daha müreffeh bir iş yaşamına doğru gidişe zemin hazırlamak’’ olduğu şeklinde algılayabiliriz.

Patronlar Günü'nün ortak gözlemleri arasında, “patron” a (yönetici, amir veya yönetici) bir tebrik kartı, hediye veya başka bir takdir belirteci verilmesi yer alır. Bazı organizasyonlar şirket öğle yemeği veya yönetici takdiri gibi grup etkinlikleri düzenler.

Önceden planlamak. Öğle yemeğinizi planlayarak veya hediye sepetini teslim ederek patronunuza takdirinizi gösterin. Bir işin olduğu gerçeğini ne kadar takdir ettiğini ona göster. 

Bir patron iseniz, çalışanlarınıza çalışanlarınızı ne kadar takdir ettiğinizi bildirin. Onları dinleyerek, gerektiğinde onların arkasında duran ve övgülerin nerede olduğu konusunda övgü vererek onlara minnettarlığınızı gösterin.

Ben bütün kalbimle bu hedef doğrultusunda daha müreffeh, daha huzurlu daha bereketli bir iş hayatına hep birlikte kararlı bir şekilde kendimizi geliştirerek gerekirse değiştirerek devam etmeyi ümit ediyorum...

Patronlar Dünyası

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde