Buffet, 102 Milyar Dolarla Buffett dünyanın en zengini olabilirdi

Buffet, 102 Milyar Dolarla Buffett dünyanın en zengini olabilirdi

Şu anda dünyanın en zengin ikinci kişisi olan Warren Buffett, hayırseverlik faaliylerine dahil olmasaydı, mal varlığının 102 milyar dolar olabileceği ve böylece dünyanın en zengin kişisi olabileceği ifade edildi.

Buffet, 102 Milyar Dolarla Buffett dünyanın en zengini olabilirdi
16px
24px
03.06.2015 16:11
ABONE OLgoogle
Şu anda dünyanın en zengin ikinci kişisi olan ABD'li dev holding Berkshire Hathaway'in patronu Warren Buffett, son olarak Chobani şirketinin kurucusu Türk yoğurt devi Hamdi Ulukaya'nın da dahil olduğu Giving Pledge adlı hayırseverlik faaliylerine dahil olmasaydı, mal varlığının 102 milyar dolar olabileceği ve böylece dünyanın en zengin kişisi olabileceği ifade edildi.

Bloomberg'in haberinde, Buffett'ın geçtiğimiz günlerde şirketlerinin hisse performansındaki iyileşmeyle birlikte, mal varlığının 70,2 milyar dolara çıktığı ve böylece İspanyol tekstil devi Amancio Ortega'yı geride bırakarak en zengin ikinci kişi olduğu ifade edildi.

Haberde, Bufffet'ın aslında hayırseverlik faaliyetlerine para harcamaması durumunda, kişisel servetinin 102 milyar dolara kadar çıkacağı ve bu şekilde dünyanın en zengin kişisi olabileceği belirtildi.

Dünyanın en zengin kişisi kişisel serveti 86 milyar dolara çıkan Microsoft'un kurucusu Bill Gates.

Ortega'nın kişisel serveti 71,5 milyar dolar.

SON OLARAK HAMDİ ULUKAYA DA DAHİL OLDU

Giving Pledge adlı organizasyona en son Chobani yoğurtlarının sahibi Hamdi Ulukaya da dahil oldu ve mal varlığının yarısına yakınını hayırseverlik faaliyetlerine harcayacağını söyledi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde