Bu yemeğin işadamına faturası 18 milyon TL

Bu yemeğin işadamına faturası 18 milyon TL

Bİr kozmetik şirketinin sahibi İmam Kocaoğlu’nun, yeni yılın ilk akşamı büyük bir soygunun kurbanı olduğu ortaya çıktı.

Bu yemeğin işadamına faturası 18 milyon TL
16px
24px
25.02.2017 06:19
ABONE OLgoogle

Kocaoğlu, eşi ve çocukları, Bakırköy, Basınköy Mahallesi’ndeki evinden yeni yılın ilk gecesi akşam yemeğine çıktılar. Saat 22.15 sıralarında eve dönen aile, anahtarla kapıyı açsalar da içeriden emniyet mandalı takılı olduğundan içeri giremediler. 

Kozmetik şirketi sahibi İmam-Didem Kocaoğlu. çiftinin evine giren hırsızlar 14 milyon liralık senet ve 4 milyon TL değerindeki ziynet eşyası, para, çok değerli tespih koleksiyonu, boş çek koçanları, saatler ve 3 tablet ile 3 dizüstü bilgisayarı çaldı
 
İstanbul Bakırköy’de yaşayan kozmetik şirketi sahibi İmam-Didem K. çifti, yılın ilk günü ailece çıktıkları akşam yemeğinin sonunda hayatlarının şokunu yaşadı. Aile neşe içinde yemeklerini yerken Basınköy Mahallesi’ndeki evlerine hırsız girdi. İki kişi oldukları tahmin edilen hırsızlar, evdeki 14 milyon liralık senet ve 4 milyon TL değerindeki ziynet eşyası, para, çok değerli tespih koleksiyonu, boş çek koçanları, saatler ve 3 tablet ile 3 dizüstü bilgisayarı çaldı.

Çalınan tespih koleksiyonu 300 bin dolar değerindeydi.

EV SAHİPLERİ GELİNCE....

Dolap üzerindeki kutudaki çikolataları bile yiyen iki hırsızın evde bulunduğu sırada içeri girmeye çalışan aile, arkadan kapının mandalının kapatıldığını anlayınca polise haber verdi. Hırsızlar eve girdikleri diğer kapıdan kaçarken, olay yerine giden polis çalınan para, çek, senet ve değerli eşyalarla ilgili tutanak hazırladı.

Didem K. olayı şöyle anlattı: “Yemek yiyip 22.30 gibi eve döndük. Geldiğimizi anlayıp girdikleri kapıdan kaçtılar. Sadece, değerli taşlardan yapılmış tespihler 300 bin dolardı. Hırsızların yakalanmasını istiyoruz.”  Habertürk

Polis evde parmak izi araştırması yaparken, çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. Ancak aradan geçen 2 ayda hırsızların izine rastlanmadı.

 

Müslim SARIYAR / GAZETE HABERTÜRK

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde