Bu tesiste Fenerbahçelilere indirim!

Bu tesiste Fenerbahçelilere indirim!

Fenerbahçe Düzce’nin Topuk Yaylası’ndaki kamp ve dinlenme tesislerini turizme açıyor...

Bu tesiste Fenerbahçelilere indirim!
16px
24px
21.08.2011 14:41
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe Spor Klübü’nün Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’ne bağlı Bıçkıyanı Köyü sınırları içerisinde yer alan Topuk Yaylası’nda gerçekleştirdiği kamp ve dinlenme tesislerinin içerisindeki 90 odalık otel Ramazan Bayramı’yla birlikte ilk misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

1300 metre yükseklikte bulunan ve ortasındaki gölet ve çevresindeki ormanla ilk bakışta Bolu’daki Abant Gölü’nü andıran Topuk Yaylası’nda Bayram boyunca iki kişi her şey dahil konaklamanın maliyeti 2 bin lira olarak belirlendi. Tesis yöneticileri Topuk Yaylası’nda tatile gelmek isteyenler için ‘İlla Fenerli olmaları gerekmiyor herkesi bekliyoruz” diyor

‘ABANT’TAN DAHA SAKİN’

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri’nin Genel Müdürü Bora Kaya, tesislerde şu anda Kıbrıs ve Ankara’dan birkaç futbol takımının kamp yaptığını belirterek, “Bayramla birlikte konaklama anlamında ilk müşterilerimizi almaya başlayacağız. Takım farkı gözetmeksizin kapılarımız herkese açık” diye konuştu.

Bölgenin doğası gözönünde bulundurulduğunda Abant’a çok benzediğini anlatan Kaya, “Daha önce Abant’taki otellerde de yöneticilik yaptım. Topuk Yaylası Abant’a göre daha bakir ve daha sessiz sakin. Ayrıca daha da açık durumda bulunuyor. Göl kenarında yürüyüşler ve çeşitli aktiviteler yapmaya çok elverişli” ifadelerini kullandı. Kaya bayram rezervasyonlarında şu anda yüzde 25 doluluğa ulaştıklarını belirterek, son haftada tam doluluğu yakalayacaklarını kaydetti.

150 dönümden büyük bir arazi üzerinde sadece 2 bin 500 metrekarelik bir alanda inşa edilen tesis doğaya uyumlu olması açısından tamamı ahşap malzemeden yapıldı. 80 odası bulunan tesiste, otopark, 210 metrekarelik fitness merkezi, 330 metrekarelik restoran, 160 metrekarelik çok amaçlı salon, Türk hamamı, buhar odası ve sauna gibi bölümlerin yanı sıra bir de Fenerium mağazası bulunuyor. Topuk Yaylası tesislerindeki odalar göl ve orman manzaralı olarak ikiye ayrılırken, göl tarafına bakan odaların fiyatları daha yüksek.

FENERBAHÇELİLERE YÜZDE 15 İNDİRİMLİ

Taraftar Kart ve Fenercell sahiplerine yüzde 15 indirimin sağlandığı tesiste Ramazan Bayramı’na yönelik paket turlar oluşturuldu. Buna göre 29 Ağustos ile 2 Eylül arasında göl manzaralı odalarda iki kişi konaklama bedeli 2 bin lira olurken, 2 ile 4 Eylül arasında konaklamanın maliyeti de 680 lira. Fiyatlara açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil edilirken, öğle yemeğini hem tesislerde hem de bölgedeki yerel lezzetlerden alabilmek mümkün. Tesiste SPA kullanımı ücretsiz.

Ünsal Ereke/Gazete Habertürk

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde