Bu resmen alçaklık: Çağlayan'da benzinliğe saldırı

Bu resmen alçaklık: Çağlayan'da benzinliğe saldırı

Çağlayan'da bir benzinlikte park halinde bulunan otomobile poşet içinde atılan el yapımı patlayıcı infilak etti.

Bu resmen alçaklık: Çağlayan'da benzinliğe saldırı
16px
24px
09.12.2016 06:08
ABONE OLgoogle

İstanbul'da akaryakıt istasyonunda park halindeki bir otomobile atılan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu araçta hasar oluştu.

Alınan bilgiye göre, 33 yaşındaki Onur Kabakçı, 34 KP 5054 plakalı otomobiliyle Çağlayan Şevket Paşa Caddesi'ndeki bir benzinliğe geldi.

Kabakçı'nın akaryakıt istasyonunda lastiklerine hava bastığı sırada otomobilinin ön camına bir kişi tarafından poşet atıldı. Bu kişinin aracın yanından uzaklaşmasının ardından araçta patlama oldu.

Olayın ardından benzinliğe çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İnceleme yapan ekipler, patlamanın söz konusu poşetteki el yapımı patlayıcının infilak etmesinden kaynaklandığını belirledi.

İstanbul Piyalepaşa'da soygun dehşeti: Çatışma çıktı, 1 ölü

Patlama sırasında sesin şiddetiyle kulaklarında işitme kaybı oluşan Kabakçı'ya, sağlık ekiplerince ambulansta müdahale edildi.

Çevrede güvenlik önlemi alan ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis ekipleri, başında bere bulunduğu belirtilen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Piyalepaşa Teksas gibi oldu: Kurşun yağdırdılar

HEMEN YANINDA YAKIT TANKERİ VARDI

Patlama nedeniyle kulağında geçici işitme kaybı yaşandığı öğrenilen Kabakçı da olay yerine gelen ambulansta tedavi edildi. Patlayıcı atılan otomobilin yakınında ise akaryakıt tankerinin bulunması dikkat çekti. Olay yerine yaklaşık 100 metre uzaklıkta ise Çağlayan Polis Merkezi Amirliği bulunuyor.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Olay yeri inceleme ekipleri hasar gören otomobilde inceleme başlatırken,  akaryakıt istasyonun  güvenlik kameraları ise incelemeye alındı. İnceleme yapan ekipler patlamanın el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaşandığını belirledi. Polis ekipleri olayı gerçekleştiren kişi yada kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde