Bu nasıl ödül! Kimse almaya gelmiyor!

Bu nasıl ödül! Kimse almaya gelmiyor!

Ekonomist Dergisi tarafından her yıl düzenlenen Yılın İş İnsanları Ödül Töreni’nin de seçilenler nedense ödül almaya gelmiyor! Erdoğan-Doğan çekişmesi mi etkili oldu?

Bu nasıl ödül! Kimse almaya gelmiyor!
16px
24px
26.05.2015 14:28
ABONE OLgoogle
İş dünyasındaki 2 bin 400 üst düzey yöneticiye gönderilen ankete gelen cevaplara göre 914 oyun yüzde 29.1’ini alan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, ‘Yılın İş İnsanı’ olarak seçildi. Ama Murat Ülker ödül almaya gelmedi. Geçen sene de  birinci seçilen Mustafa Koç ödül almaya gelmemişti. 

Bu yıl ilk kez seçimi yapılan ‘Yılın Global Türk Profesyoneli’ kategorisinde ise Coca Cola International CEO’su Muhtar Kent, aldığı yüzde 35.8’lik oy oranı ile birincilik kürsüsüne oturdu. ‘Yılın Sivil Toplum Önderi’ kategorisinde ise yüzde 21.9’luk oy oranı ile geçen dönemin TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer birinci oldu. Ancak Dinçer de ödül almaya gelmedi. 

Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane de şirkette gösterdiği performans ile ‘Yılın Profesyoneli’ ödülüne layık görüldü. Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı üçüncü kez ‘Yılın Bürokratı’ ödülünü aldı. Başçı, yüzde 46.1 gibi yüksek oy oranı ile ödülün sahibi oldu. Ancak Başçı yine ödül almaya gelmedi. Yerine ödül almaya yardımcısını göndedi..

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ödül vermek için işini gücünü bırakıp törene geldi. Ancak nedense Yılın İş İnsanları seçilenler ödül almaya gelmiyor.

Acaba, Erdoğan-Doğan polemiği Yılın İş İnsanları törenini etkiledi mi? Merak ediliyor..
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde