Bu iddia ortalığı karıştıracak; Kadınları getirdim hocam!

Bu iddia ortalığı karıştıracak; Kadınları getirdim hocam!

Ersun Yanal'ın bayan arkadaşlarını Topuk Yaylası'na getiren kulüp çalışanı, başarılı hocaya böyle sesleniyor: Kadınları getirdim hocam.

Bu iddia ortalığı karıştıracak; Kadınları getirdim hocam!
16px
24px
14.08.2014 16:40
ABONE OLgoogle
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Ersun Yanal, 26 Temmuz'da Topuk Yaylası'na bayan arkadaşlarını getiriyor. Bizim bir çalışanımızın arabasını kullanıyor.

Sonra da takıma 4 gün izin veriyor" sözlerinin yankıları sürerken, perde arkasında yaşananlar Fotomaç gazetesinde yer aldı. İşte o gün (26 Temmuz'da)Topuk Yaylası'nda yaşananlar:

Ersun Yanal, sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı Topuk Yaylası'nda bir kulüp çalışanını yanına çağırarak, İstanbul'a gidip bayan arkadaşlarını yaylaya getirmesini istiyor.

Kulüp çalışanı da hemen özel otomobili ile İstanbul'a gidip, yanında iki kadınla birlikte Topuk Yaylası'na geri dönüyor. Bu çalışan, yayladaki tesislere ulaştıktan sonra idman sahasındaki Yanal'ın yanına giderek kadınları getirdiğini söylüyor.

MASRAFLAR ERSUN HOCADAN

Topuk Yaylası'ndaki tesislerin güvenlik kameraları da içinde iki kadın olan kulüp çalışanına ait aracın tesise gelişini dakika dakika kaydediyor. Tüm bu gelişmelerden başkan Aziz Yıldırım'ın anında haberi oluyor. Kadınlar o geceyi Topuk Yaylası'nda geçiriyor. Ertesi gün Fenerbahçe, Düzce Stadı'nda Sepahan ile bir hazırlık maçı yapıyor. Maçtan sonra takıma 4 gün izin veriliyor.

Ersun hoca ve kulüp çalışanı da maçın ardından takım otobüsüne binmeyerek havalimanına doğru yola koyuluyor. Ersun hoca ve kulüp çalışanının bu iki kadınla birlikte Amsterdam'a gittikleri ortaya çıkıyor. Bu 4 günlük tatilin de tüm masraflarını Ersun hocanın karşıladığı öğreniliyor.

Fenerbahçe kulübünde bugünlerde herkes, birbirine "Kim bu kulüp çalışanı?" sorusunu soruyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın Ersun Yanal ile yollarını ayırmasına rağmen, bu kulüp çalışanının görevine devam etmesi, kafaları karıştırıyor...
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde