Boyner kod adı 'Phoenix’le değişiyor

Boyner kod adı 'Phoenix’le değişiyor

Boyner Grup, Türkiye’de mağazacılığın eskilerinden. Çarşı mağazalarıyla başladı, Beymen, Boyner, Yeni Karamürsel Mağazaları gibi markalarla, farklı konseptlerde ilerliyor.

Boyner kod adı 'Phoenix’le değişiyor
16px
24px
24.01.2016 07:58
ABONE OLgoogle
Boyner Grup, Türkiye’de mağazacılığın eskilerinden. Çarşı mağazalarıyla başladı, Beymen, Boyner, Yeni Karamürsel Mağazaları gibi markalarla, farklı konseptlerde ilerliyor. Boyner, 2015 yılında bir değişim süreci başlattı. Önce Boyner Mağazacılık’ın logosunu değiştirdi. Yeni logonun anlamını da “modern, dinamik, canlı, sıcak, samimi, güvenilir” olarak açıkladı. 

Boyner şimdi yeni bir mağazacılık anlayışı için de düğmeye bastı. Yakın zamanda iddialı bir projenin gündemde olduğunu duydum. 

Bu değişimi Ümit Boyner’e sordum. Verdiği bilgilere göre durum şöyle:

-Kod adı ‘Phoenix’ olan projenin ilk mağazası Eylül 2016’da Akmerkez’de açılacak. Marka henüz tescil edilmediği için, proje şimdilik kod adıyla yürüyor...

-Uzun zamandır üzerinde çalışılan ‘department store’ markasının tasarımı yurt dışı ve yurt içinden 3 farklı mimari grup tarafından yapılıyor. Yeni mağaza, 4 katta, yaklaşık 7 bin metrekarede hizmet verecek. 

-Markalar, “ulaşılabilir moda anlayışıyla” aynı ortamda sunulacak. Bu yeni mağazanın markalarından bazıları şunlar:

Free People, Tods, Reiss, Lands End, Stella McCartney, The Kooples, Etro, All Saints, Hugo by Hugo Boss, New Balance, Citizens of Humanity, Vince Camuto, Kurt Geiger, Tory Burch, Alexander Wang, Nike, Rebecca Minkoff, Coach, Mansur Gavriel, Lauren by Ralph Lauren, Carharrt.

-Türk markalara baktığımızda, Beymen, Network, Beymen Club dışında, kadın kategorisinde Türk tasarımcılara ayrılmış özel bir alanda, dönüşümlü olarak 5 genç Türk tasarımcının koleksiyonları da sunulacak. Mağazaların içinde akıllı bekleme alanları, emzirme odaları gibi ilginç detaylar olacakmış...
Hürriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde