Boyner'den itiraf gibi açıklama: Söz satmayacağız..

Boyner'den itiraf gibi açıklama: Söz satmayacağız..

Sabah'ın 'Uyanık Çapulcu' haberindeki sözleşmeyi doğrulayan BNR Teknoloji Müdürü Erbay, "Söz, dataları satmayacağız" diye konuştu

Boyner'den itiraf gibi açıklama: Söz satmayacağız..
16px
24px
03.05.2015 10:31
ABONE OLgoogle
Hopi adlı mobil uygulamayla E-Ticaret Yasası'nı arkadan dolanarak delmeye çalışan Boyner'den itiraf gibi açıklama geldi.

BNR Teknoloji'nin Genel Müdürü Onur Erbay, kullanıcılara elektronik iletilerin ne için yapılacağını, bilgilerinin hangi amaçla kullanılacağını 'Hopi Kullanıcı Sözleşmesi'nde yazdıklarını belirterek, "Sözleşmeyi onaylamayan hiç kimsenin bilgileri alınmamakta, izin vermemiş, onaylamamış hiçbir kimseye reklam, mesaj ve e-posta gönderilmemektedir. Kullanıcının verdiği 'onay'ın sonucu da bilgilendirmelerde yer alıyor" dedi.

Erbay, kullanıcının kişisel bilgileri ve elektronik iletişimlerini istediği her zaman durdurabileceğini de söyledi. 

'SÖZ, BİLGİLERİ SATMAYACAĞIZ' 

Hopi uygulamasıyla niyetlerinin data toplamak olmadığını söyleyen Erbay, "Kullanıcı bilgilendirmelerimizde Hopi kullanıcılarına datalarını, kişisel bilgilerini kâr amacıyla satmayacağımıza söz veriyoruz" dedi. Erbay, kanunlara harfiyen uyacaklarını da sözlerine ekledi. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde